Nyheder om Dualshock 5 – mulig skitse er kommet online

De første skitser af den kommende dualshock 5 controller en nu fundet på den japanske patentmyndigheds side J-Plat Pat.

Ud fra disse skitser, som er blevet offentliggjort, ser det ud til at den kommende controller vil have et meget lignende design, efter dualshock 4 – altså den foregående controller til playstation 4 systemet.

Der er helt sikkert delte meninger om, hvorvidt Dualshock 4 er god at holde på, men efter min mening, har Dualshock 4, være en helt fantastisk controller, med et godt greb. Så ja, hvorfor egentlig lave det om – hvis der ikke er fundet en bedre løsning end denne.

Ud fra de informationer der er kommet frem, så er der ændret nogle enkelte ting på controllerens ydre

Controlleren bliver en lille smule større, og så har den USB-C port, større triggers, mindre sticks og ingen lightbar i toppen.

Dualshock 5 beholder umiddelbart også den store touchpad, som man kun kan håbe, at spil udviklerne bruger til det, den egentligt burde bruges til. Hvilket ikke skal være en menu knap eller en knap til spillet map – som de fleste spil desværre ikke har formået. Det er dens potentialet simpelthen for stor til, og den kan meget mere end bare at være en simpel knap til en menu.

Selvom ændringerne er nogle som burde ses, ud ad til – så er det meget svært at se på de skitser, som er kommet online, hvad de helt store forskelle er.

Dog ved vi at de helt store ændringer, ud fra tidligere udsagn, ligger i controllerens teknologi – Da Jim Ryan fra Sony var ud at sige at de havde udviklet en mere responsiv og bedre feedback givende controller – til deres næste konsol.

Her fandt vi ud af at Dualshock 5 vil gøre spiloplevelsen meget mere detaljeret, når vi i spil, f.eks. kører bilen ned i mudder, eller når vi står og spænder en bue. Modstanden vil nemlig være helt anderledes, når vi trykker på triggerne R2, L2. Når du trykker disse ned, vil modstanden nemlig være skiftende, alt efter hvad du foretager dig i spillet.

Vi venter spændt på at se om disse skitser er rigtige, eller om der er noget andet i vente, for den næste generation af Sonys Playstation.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...