Rygte: Nye detaljer om Playstation 5

Nu er vi kommet ind i 2020, som er året, hvor den længe ventede Playstation 5 efter sigende skal have sin lancering. Der er den senere tid dukket nye informationer op på nettet, både fra Sony selv, samt fra udefrakommende kilder, som mener at vide noget om den kommende Playstation konsol.

Det seneste som Sony selv har været ud at fortælle, var meget overfladisk omkring den nye konsols hardware specs. Vi ved derfor nu at Playstation 5 vil indeholde en Ultra-high Speed SSD, som skal eliminere load tiden, derudover vil den have en hardware-based ray tracing mm.

Derudover fik vi også det nye logo af se, hvilket ikke var til den helt store overraskelse et 5 tal, som blev byttet ud med et 4 tal 😉

De nyeste informationer der er begyndt at florere rundt, kommer fra en anonym kilde, som har posted et oplæg på 4channel.org (via Techtastic), der mener at der vil blive offentliggjort nye informationer om den nye konsol allerede i næste måned – præcist d. 5. februar 2020.

More major PlayStation 5 news will be unveiled at a PlayStation Meeting event for the press/media on February 5, 2020

Her vil der både blive offentliggjort design af konsollen, endnu flere informationer omkring controller, udseendet på UI/hjemmeskærmen og meget andet relaterede. Derudover vil forudbestillingen umiddelbart gå i gang, lige efter offentliggørelsen.

Det menes at konsollen vil få sin lancerings dato i oktober 2020, og at prisen vil ligge på $499 USD / €449 EU, hvilket svarer til 3354,97 – før momsen er lagt til. Hovedpunkterne for konsollen vil være, ”little to no load time (Lidt til ingen load tid)” ”blazing fast downloads (Virkelig hurtig download)” bare for at nævne nogle.

Den anonyme kilde mener desuden at, ved et købt af en Playstation 5, vil man få 3 måneders gratis Playstation Now med, i udvalgte regioner.

Sony (for a limited time) will bundle a 3-month PS Now subscription with the PS5 in select regions in an effort to promote the service to many new owners

Kilden mener også at Remote Play vil spille en meget større rolle, efter lanceringen af Playstation 5. Vi kan derfor se frem til, både at spille på vores mobil, tablet, laptop mm. – så længe der er en Wi-Fi eller mobilforbindelse. Desuden vil Playstation Appen få en ordentlig overhaling i designet og dens funktioner – så den passer med Playstation 5 oplevelsen.

Og til sidst fortæller den anonyme kilde, at det vil blive muligt at kunne transformere sine Playstation 4 spil, over til sin Playstation 5, hvis disse er downloadet. Det sammen vil gælde gemte data/backups.

For at pointere, så er dette kun et rygte, og det vides endnu ikke om noget af dette er korrekt eller ej. Vi venter derfor spændt på at høre mere fra Sony selv, og om nogle af disse rygter taler sandt eller ej.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Kommentarer
  1. Bekræftet: Playstation dropper E3 2020 - Konsollen.dk

    […] Vi håber i stedet at rygtet taler sandt, omkring offentliggørelsen af Playstation 5, som efter sigende skal afholdes i løbet af næste måned. Læs mere om den historie her. […]

Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...