Nu er det officielt – Playstation 5 kommer til næste år

Det er nu længe siden af vi sidst har set en ny konsol for Sony Computer Entertainment, og den ventetid kan snart være slut ifølge en udtalelse fra Sony selv.

Fans har længe gået og digtet historier, og prøvet at tegne samt 3D-modellere hvordan den næstkommende Playstation kommer til at se ud. Men nu kan gætterierne snart være forbi, især hvad angår året for udgivelsen.

Sony har nu meddelt at næste generations konsol udkommer i 2020 – og navnet kommer til at være Playstation 5. Der er i denne omgang desværre ikke kommet nogle billeder af konsollen, eller nogle yderligere informationer omkring specifikationerne – så det må vi have til gode lidt endnu.

Nye innovative controllere er på vej

Hvad vi har fået noget afvide om, udover udgivelsesåret, er at den kommende controller kommer med nogle væsentlige forbedringer, end hvad vi før har set.

Sony har nemlig også været ude og tale om den næste generation controller, som vil ændre den måde som vi ser og endda føler spil i dag. De næste controllere vil ifølge Jim Ryan give en helt anden form for feedback, end hvad vi ellers er vant til. Dvs. at køre ind i en væg med en bil, vil føles helt anderledes end at lave en tackling i en fodboldkamp. Vi vil endda kunne fornemme en række forskellige strukturer, når vi enten går i græs eller mudder.

Derudover giver den næste controller rigtig mange for udviklerne til at lege med programmeringen af alle kommende spil. R2 og L2 knapperne er nemlig udviklet til at kunne opfange modstand, og dermed give dig en realistisk fornemmelse af hvor meget du f.eks. kan spænde en bue, eller hvor hårdt du presser bilen gennem et hårdt terræn.

Siden 1994 har mange Playstation fans altid set frem til næste generation, og dette er især også tilfældet med Playstation 5. Vi har udsigt til en spiloplevelse udover det sædvanlige, og mere realistisk end spil nogensinde har været. Sidste udgivelse var Playstation 4, som blev udgivet i Danmark d. 29. november 2013. Så en ny generation har været længe ventet.

Inden den store dag kommer, så kan vi indtil da glæde os til de store titler som eller kommer i løbet af 2019/2020. Her kan bl.a. nævnes Death Stranding, Last of Us part 2, og Ghost of Tsushima.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...