Næste generations PS VR er visualiseret. 

For første gang, er PlayStation nu kommet med nogle flere detaljer omkring den næste generation af PSVR headset – især hvordan det kommer til at se ud.

Headsettet bliver meget genkendeligt, med det som vi kender i dag, men hvad der er nyt, er controllerne som høre sig til PSVR systemet – som er blevet endnu mere intuitive. Her har man taget en del spiration af den seneste udgivet konsol – PS5 konsollen. Man har givet dem et mere moderne look, med rund kanter – samt i de hvide og sorte farver. Controlleren er desuden blevet cirkel formet, i stedet for stang formet – som nuværende move controllere. Du kan nærmest sammenligne den nye controller, men en form for “handske”.

På selve headsettet er optimeringerne få, da den første generations, var design – med hensyn til spillerne. Men der er dog nogle justeringer og optimering på 2. generations headsettet. 

Headsettet har fået en mindre vægtreduktion, og der bliver nu mulighed for at tilpasse afstanden mellem de indvendige linser – så brillerne kan tilpasses til dig, endnu bedre. 

Desuden er der tilføjet et nyt ventilationssystem, som skulle give en noget bedre åndbar briller – PlayStation selv glæder sig i hvert fald til at vise det frem til os. 

Grafisk, kan vi forvente os en VR-brille, med 4K HDR skærm, en forbedret sporing, bedre headset feedback mv. 

Generation 2 skulle også gerne have løst ledningsproblemet, så der kun er én ledning som der skal tage stilling til. Det er spændende at se, hvad slut resultatet bliver. 

Der er endnu ikke kommet en udgivelsesdato på “PSVR 2”. Men hardwaren er i hænderne på udviklerne – som derfor allerede er i gang med at programmere fremtidens spil, til den næste generations VR oplevelse.

Vi holder dig løbende opdateret, på flere nyheder om den næste generation af PSVR. 

PSVR 2 2. generation PSVR

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...