Næste generations PS VR er bekræftet

I oktober 2016, udgav PlayStation et nyt stykke hardware til deres Playstation 4 konsol, som revolutionerede det at spille på en PlayStation konsol. Denne udvidelse til Playstation universet var i form at et VR headset, som gjorde det muligt at spille spillene – som var man i spillet selv. Projektet blev kaldt for ”Project Morpheus” eller PS VR.

Det er nu mere end 4 år siden at PS VR er udgivet, og Playstation har naturligvis videreudviklet teknologien bag. Eller det er i hvert fald blevet bekræftet nu, at der er et nyt PS VR headset under udvikling.

Den næste generation vil overraske

PlayStations Vice President, Hideaki Nishino, har været ude at sige de første ord om den næste generations PS VR headset. Hideaki Nishino har været ude at sige, at systemet vil udgives til PlayStation 5 (Hvilket var meget forventligt). Men også at systemet har taget et dramatisk spring i performance og interaktivitet, som gør det muligt at skabe den absolut bedte underholdningsoplevelse.

“Today I’m pleased to share that our next-generation VR system will be coming to PlayStation 5, enabling the ultimate entertainment experience with dramatic leaps in performance and interactivity.”

Hideaki Nishino fortæller også, at spillerne vil kunne føle sig endnu mere tilstede i spillet, og blive endnu mere inddraget i spillets verden.

” Players will feel an even greater sense of presence and become even more immersed in their game worlds once they put on the new headset.”

Et system der har taget ved lære

Det kommende headset er naturligvis udviklet, med læring fra den første generation, som er lige fra en bedre opløsning i brillerne, til konfiguration mellem brillerne og kameraet samt brug af ledninger.

Nye controllere

Der meddeles også, at der til VR-brillerne, også udvikles et nyt sæt controllere, som har taget inspiration af DualSense controlleren til PS5. Det bekræftes ikke, men man kan forestille sig, at disse nye controllere, også vil have adaptive knapper og haptisk feedback inkorporeret.

Udgives ikke i 2021.

Det bekræftes at den næste generations PS VR, IKKE vil udgives i 2021, og det er også stadig for tidligt at vise noget visuelt fra systemet. Vi må derfor vente lidt endnu, på at se mere til denne udvidelse af PlayStation familien.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...