Hvad er PS Now

Playstations nyeste skud på en ekstra tjeneste til deres PS4 system, er tjenesten Playstation Now. PS Now blev I april 2019, lancerede af Playstation, og var længe ventet af rigtig mange Playstation entusiaster. PS Now var og er tjenesten som skal være den fremtidige form for gaming, som endnu aldrig er set før på Playstation konsollen.

Den nye form for gaming gør det nemlig muligt for dig at spille en lang række spil, uden at du nødvendigvis har købt dem. PS Now er kort sagt et stort kartotek af spil i alle genre og ratings – som du frit kan spille.

Du kan spille på to måder

Det unikke ved PS Now er, at du kan tilgå de spil som du gerne vil spille, på flere forskellige måder – heriblandt streaming af spil. Alle spil du finder på PS Now, kan derfor streames direkte på din Playstation, ligesom hvis du fandt en film på Netflix, som du gerne ville se. Alt du skal gøre er at starte spillet gennem Playstation Now, ved at trykke ”Stream nu” – og så er du i gang.

Man kan godt forstå at det er en tjeneste som Playstation gamere har ventet spændt på, da det betyder at de nu kan spille en lang række spil, uden af skulle bekymre sig om lagringspladsen på konsollen. Spillet spilles nemlig via en direkte internetforbindelse, og ligger ikke lokalt på din maskine.

Et godt tip er at have en direkte kabelforbindelse, hvis du streamer dine spil. Hvis du skal have en spil oplevelse, uden forstyrrelser, kræver det nemlig at du har en rigtig hurtigt forbindelse, da serveren både skal håndtere store filer, samt rigtig mange brugere i hele verden.

Den anden funktion PS Now giver dig, er at downloade en lang række spil direkte til din konsol, uden yderligere omkostninger. Du kan altså downloade dine favorit spil, hvis du endnu ikke har købt dem, og spille dem så ofte du vil, uden eventuelle forstyrrelser med forbindelsen – hvis du ikke har en kabel forbindelse.

Tænker du at downloade et spil, efter du har spillet via en streaming forbindelse, så skal du være opmærksom på, at dine spil data ikke automatisk bliver flyttet med over på den downloadet version – eller omvendt. Det kræver et Playstation Plus medlemskab at få overskrevet sine gemte data, til en anden version end hvad du før har spillet – hvordan du gør dette, kan læse mere om her.

Hvad koster PS Now?

Det spørgsmål som interesserede gamere stiller til tjenesten, er uden tvivl – “Hvad koster PS Now så om måneden?”. Man kunne nemt forstille sig, at sådan en tjeneste ville være rigtig dyr at abonnere på – med det kæmpe kartotek af spil man har tilrådighed. Med det er faktisk ikke tilfældet. Prisen for Playstation Now ligger i dag på 475 kr. pr. år. – hvilket svare til en månedlig pris fra 39,59 kr.

Prisliste for Playstation Now:

1 måned – 80 kr.
3 måneder – 195 kr.
12 måneder – 375 kr.

Nemt og brugervenligt

PS Now er nemt at bruge, selv for de som endnu ikke har købt sig et medlemskab til det. I store træk minder det meget om Playstation Store, og du vil derfor ikke føle dig fremmede med funktionerne, når du bruger det første gang.

Har du fundet et spil eller to, som du gerne vil spille på et senere tidspunkt, kan du også nemt tilføje disse til din favorit liste, så du altid har dem lige ved hånden – og ikke skal lede efter dem igen.

En drøm er gået i opfyldelse for trophy huntere

Nogle som kan nyde godt af dette store spil kartotek, er alle de trophy huntere som forsøger at få gennemspillet så mange spil – som overhovedet muligt. Trophy hunterne har nu fri leg, til at spille sig igennem et kæmpe stort udvalg af forskellige spil, så få endnu flere trofæer på deres liste, uden at det koster dem en formue i spil.

Hvilke spil er der på PS Now?

Playstation Now giver dig muligheden for at spille alle slags spil, lige fra de klassiske PS2 spil, til nogle af de nyeste Playstation 4 spil som du i dag finder på markedet. Uanset hvad du er til, så finder du altid et spil at spille på PS Now.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...