Hvad er Playstation Plus

Et af de mest succesfulde tjenester fra Sony Playstation, er premium tjenesten Playstation Plus, som har givet masser af fordele og rigtig gode tilbud – i rigtig mange år efterhånden. Playstation Plus blev udgivet i juni 2010, på datidens kraftfulde Playstation 3 konsol. Denne premium tjeneste har derfor snart 10-års jubilæum – og bliver forhåbentlig også ved 10 år mere.

Hvad koster Playstation Plus?

Playstation Plus er et medlemsbaseret premium tjeneste, som koster fra ca. 37,5 kr. pr. md. Så frem du betaler for et helt år ad gangen. Hvilket er en meget overskuelig pris, hvis man ikke tænker på at det er en én gangs betaling, på 450 kr. for et års medlemskab.

Prisliste på Playstation Plus:

1 måned – 65 kr.
3 måneder – 190 kr.
12 måneder – 450 kr.

I dag har Playstation Plus mere end 36 millioner medlemmer på verdensbasis, og fungerer på 3 forskellige platforme.

Hvilke fordele er der for medlemmer?

Som medlem af Playstation Plus har du rigtig mange fordele som du kan drage nytte af. Der er faktisk så mange gode fordele, at det kan være svært at kende til dem alle, hvis man ikke sætter sig ind i tjenesten.

For de fleste gamere, er den vigtigste fordel at man har adgang til online multiplayer spil på Playstation 4 systemet, i de klassiske competitive spil – såsom FIFA, Call of Duty, Need for Speed osv.

Den næste fordel er især for os trophy hunters til gavn. Dette er naturligvis de faste månedlige spil, som alle medlemmer kvit og frit kan downloade til deres system. Måned efter måned, vil to nye spil blive erstattet med den forrige måneds spil, så du hver måned får mulighed for at prøve to nye spil muligheder – og får masser af nye trofæer måned efter måned.

Du kan se den seneste måneds Playstation Plus udgivelser lige her.

Der er mere endnu…

Desuden får medlemmer af Playstation Plus også op til 100 GB lagringsplads i skyen, så dine gemte data aldrig bliver væk. Tidligere afgang til kommende spil, Beta trials, og selvfølgelig alle de ekstra nedsatte rabatter på Playstation Store.

De månedlige spil er dine, så længe du er medlem

Man kunne tro at de månedlige spil kun er tilgængelige i en periode, og så kan man ikke spille dem igen – men dette er heldigvis ikke tilfældet. Når du har downloadet et spil som er en del af de månedlige spil, så er spillet dit, så længe du stadig er medlem af Playstation Plus. Dvs. at du kan efter et år som medlem af premium tjenesten, vil være ejer af minimum 24 spil som du frit kan spille, lige når det passer dig – og du har kun betalt 450,- for dem.

Skulle det ske af du afmelder Playstation Plus i en periode, så vil du ikke have adgang til de downloadet spil, som du havde hentet i din aktive periode, før du har genaktiveret dit medlem igen. Men dine spil forsvinder ikke. Så du kan sagtens afmelde dig i en periode, uden bekymringer.

Playstation Plus er altså kort sagt, fyldt med fordele som alle Playstation gamere kan drage fordele af – uanset hvilken type spiller du er.

Kommentare
  1. Komplet liste over gratis Playstation Plus titler | opdateres månedligt

    […] Du kan læse meget mere om selve tjenesten, og hvilke fordele du udover gratis spil, eller kan få som abonnent – lige her. […]

Skriv en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...