Hvad er Playstation Plus?

Et af de mest succesfulde tjenester fra SIE, er premium tjenesten PlayStation Plus, som har givet masser af fordele og rigtig gode tilbud – i rigtig mange år efterhånden. PlayStation Plus blev udgivet i juni 2010, på datidens kraftfulde PlayStation 3 konsol. Denne fordelagtige tjeneste har derfor glædet PlayStation spillere verden over, i mere end 10-år – og bliver forhåbentlig også ved 10 år mere. I dag har PlayStation Plus mere end 36 millioner medlemmer på verdensbasis, og fungerer på 2 forskellige platforme – PS4 & PS5.

Inden længe vil PlayStation Plus bliver slået sammen med PS Now. Denne sammensmeltning kan du læse mere om lige her. Der vil inden for en kort fremtid, være ændringer på abonnement forhold, priser m.m.

Hvad koster PlayStation Plus?

PlayStation Plus er et medlemsbaseret premium tjeneste, som koster fra ca. 37,5 kr. pr. md. Så frem du betaler for et helt år ad gangen. Hvilket er en meget overskuelig pris, hvis man ikke tænker på at det er en én gangs betaling, på 450 kr. for et års medlemskab.

Prisliste på PlayStation Plus:

1 måned – 65 kr.
3 måneder – 190 kr.
12 måneder – 450 kr.

Skal man have PlayStation Plus for at spille online?

Det korte svar er, ja.

PlayStation har gjort det til et krav, hvis du vil spille online, at du har et aktivt PlayStation Plus abonnement. Ønsker du at spille online mod dine venner, så skal du også købe dig en PS Plus abonnement.

PlayStation satte dette krav på PS4 konsollen, og har siden dengang ikke set tilbage til den gamle model fra PS3 konsollen, hvor alle kunne spille online mod og/eller med hinanden.

Hvilke fordele er der for medlemmer?

Som medlem af PlayStation Plus har du rigtig mange fordele som du kan drage nytte af. Der er faktisk så mange gode fordele, at det kan være svært at kende til dem alle, hvis man ikke sætter sig ind i tjenesten.

For størstedelen af alle PlayStation spillerne, er den vigtigste fordel at man har adgang til online multiplayer spil på PlayStation 4 og PlayStation 5 systemerne, i de mange competitive spil – såsom FIFA, Call of Duty, Need for Speed osv.

En anden fordel er naturligvis de faste månedlige spil, som alle PS plus medlemmer kvit og frit kan downloade til deres system. Måned efter måned, vil to eller flere nye spil blive tilgængelige på PlayStation Store. Du kan se den seneste måneds PS Plus titler lige her.

Der er mere endnu…

Desuden får medlemmer af PlayStation Plus også op til 100 GB lagringsplads i skyen, så dine gemte data aldrig bliver væk. Tidligere afgang til kommende spil, Beta trials, og selvfølgelig alle de ekstra nedsatte rabatter på PlayStation Store.

De månedlige spil er dine, så længe du er medlem

Man kunne tro at de månedlige spil kun er tilgængelige i en periode, og så kan man ikke spille dem igen – men dette er heldigvis ikke tilfældet. Når du har downloadet et spil som er en del af de månedlige spil, så er spillet dit, så længe du stadig er medlem af PlayStation Plus. Dvs. du efter et år som medlem af premium tjenesten, minimum vil være ejer af minimum 24 spil som du frit kan spille, lige når det passer dig – og du har kun betalt 450,- for dem.

Skulle det ske at du afmelder PlayStation tjenesten i en periode, så vil du miste adgangen til dine spil, som er hentet herigennem – i din aktive periode. Men dine spil forsvinder ikke helt. Så snart du tilmelder PS Plus igen, vil du også have adgang til dine gamle spil igen.

PlayStation Plus er kort sagt, fyldt med fordele, som alle PlayStation gamere kan drage nytte af – uanset hvilken type spiller du er.

Kan jeg hente spil, som tidligere har været en PlayStation Plus titel?

Du kan godt hente tidligere titler på PlayStation Plus, hvis du såfremt har været aktivt medlem, og har downloadet spillet i pågældende periode.

Du kan derfor omvendt ikke downloade spil, som har været en PS Plus titel, hvis du ikke har været aktiv medlem den følgende måned – eller ikke fik downloadet spillet i perioden.

 

Ønsker du at læse endnu mere om PlayStation Plus abonnementet, kan du klikke lige her.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Kommentarer
 1. Komplet liste over gratis Playstation Plus titler | opdateres månedligt

  […] Du kan læse meget mere om selve tjenesten, og hvilke fordele du udover gratis spil, eller kan få som abonnent – lige her. […]

 2. Casper

  Hej med jer,
  Mange tak for en rigtig god artikel ! Jeg har dog et spørgsmål, som jeg ikke kan finde svaret på nogen steder. Det er hvis jeg f.eks. vælger at købe playstation plus. Vil jeg så ”kun” have adgang til aprils måneds gratisspil? Eller vil jeg også kunne have adgang til alle de gratis spil fra forrige måneder? og ikke kun de fremtidige?
  Mange tak for hjælpen!

  1. Mikkel

   Hej Casper.

   Tak for dit spørgsmål, og for din ros! 🙂

   Jeg har netop opdateret artiklen omkring PlayStation Plus, så den kan svare på netop dit spørgsmål.

Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...