PlayStation Plus titlerne for september 2021

Hvad er PlayStation Plus titlerne for september 2021

Vi er nu kommet ind i september måned, og med en lidt skæv frigivelses dato, er vi nu blevet klar over, hvilke spil vi kan se frem til at spille i denne her måned.

Vi har af gøre med ét enkelt PS5 spil, og to spil til PS4 konsollen. Skal vi beskrive titlerne med få ord, så gør det klar til en blanding af jagt, madlavning og at være snigskytte. Alle spillene bliver tilgængelige tirsdag d. 7 september 2021.

Uden yderligere forklaring, kommer september måneds PS plus titler herunder.

Overcooked: All You Can Eat! PS5

Overcooked !, Overcooked! 2, og alt dertilhørende ekstra indhold, blandes sammen og genfortolkes i denne lækre definitive udgave.

I denne her udgave, får du hundredvis af niveauer af kooperativt madkaos både som lokalt spil og naturligvis også online, på tværs af endnu farligere og udfordrende køkkener. Du som spillere kan både gøre brug af kampagne-, overlevelses- og øvelsesspillet + det nye All You Can Eat – assist spil!

Spillet tager hensyn til flere personer, end medianen af spil gør ellers. Spillet indeholder nemlig funktioner, der gør det muligt for så mange spillere som muligt at deltage i madvanvidet, både med og uden handicap. Spillet funktioner bidrager nemlig med skalerbar brugergrænseflade, ordblindhedstekst og farveblindhedsmuligheder. Du kan derfor godt være med, selvom du normalt ikke kan se de korrekte farver – eller være med, hvis du ikke kan læse.

Predator: Hunting Grounds PS4

Predator: Hunting Grounds er et spil, hvor du som spiller har fri mulighed for at være, lige den jæger, som du ønsker. I dette multiplayer shooter spil, sætter vi mennesket op i mod predators – men også omvendt. Spil med dit firemands team, og gennemfør udfordrende missioner, før rovdyret finder dig. Eller vælg at være rovdyret, på jagt efter menenskene, ved hjælp af dine dødbringende våben – såsom den skuldermonterede Plasma Caster, Combistick.

Spil med forskellige klasser og stilarter, og lær at spille på dem – uanset hvilken side du vælger.

Her venter der masser af timers spil, hvor tiden bare flyver afsted, når først du er gået i gang.

Hitman 2 PS4

Månedens sidste spil er Hitman 2, hvor du skal rejse kloden rundt, og følge dine targets på tværs af eksotiske lokationer – lige fra solbeskinnede gader til mørke og farlige regnskove. Intet sted er sikkert for verdens mest kreative snigmorder, Agent 47 – når han er ud for at finde sin opgave.

Forbered dig på at opleve en af de mest ultimative spionthrillerhistorie, i denne spilserie. Skal vi gå lidt i deteljer med spillets historie, så er din mission, at eliminere den undvigende Shadow Client og optrævle hans milits. Det ændre dog alt, når Agent 47 lærer sit måls sande identitet og sandheden, om hans fortid at kende.

Hitman 2 introducerer helt nye måder at spille på, nye spiltilstande og nye funktioner.

Den samlede besparelse for disse tre titler, løber op i 1.117 kr.

HENT DINE PLAYSTATION PLUS TITLER HER
Spil info
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...