PlayStation Plus titlerne for oktober 2021

Hvad er PlayStation Plus titlerne for oktober 2021

PlayStation Plus titler for oktober måned 2021 er offentliggjort, og vi er derfor klar til at præsentere dem for dig lige herunder. Du kan denne gang se frem til en bred palette af spil. Du kan i denne omgang derfor både se frem til 2. verdenskrig, golfsporten samt en brutal omgang slåskamp.

Uden yderligere forklaring, vil titlerne, bliver præsenteret herunder.

Hell Let Loose

Denne nye udgivelse til PS5, er inspireret af 2. verdenskrig, og dette udspiller sig tydeligt, når først du er kommet i gang med spillet. Dette spil er en multiplayer-titel, som indvolvere dig i kampe med 100 spillere, med et unikt ressourcebaseret RTS-inspireret metaspil. I Hell Let Loose er det kommandør lederen. som leder kampens strøm og koordinerer kraftfulde in-game-evner, der påvirker holdets kamp mod sejr.
Slå dig sammen med dit hold og bekæmp fjendtlige kombattanter i en 50vs50 online battle. Vælg en af ​​14 roller, der kan spilles inden for infanteri-, rekonstruktion- og rustningsenhed, der hver er i besiddelse med autentiske våben, køretøjer og udstyr.

Spillet er for første gang ude til PlayStation 5, og er tilgængelig samtidig med resten af titlerne.

PGA Tours 2K21

Er du ikke den bedste, når det gælder om at svinge kølen på goldbanen? Så har du nu chancen for at bevise, at du har det, der skal til for at blive FedExCup -mester – med en controller i hånaden. Tag på PGA Tour Pros på tværs af fantastiske baner, og skab din helt egen karriere, tjen belønninger og endnu bedre gear. Når du føler dig klar til næste niveau, kan du gå i gang med at spille mod dine venner og/eller endda verdens bedste spillere i lokale og online kampe.

Du har i spillet, også mulighed for at oprette din egen spiller og tilpasse dit udstyr. Du kan endda bygge dit eget klubhus, designe og afvikle hele sæsoner og tilpasse turneringer, helt efter dine regler og krav.

Du kan dermed sætte dit præg på hele paletten, i PGA Tours 2K21.

Mortal Kombat X

Netherrealm Studios voldsomme, men også underholdende beat’ em up, er sidste titel i denne omgang – og det drejer sig om spillet, Mortal Kombat X. Spillet sammensmelter cinamatisk præsentation med en rigtig fed gameplay-oplevelse, hvor man for første gang i seriens historie så, at hver karakter har en liste, med et udvalg af forskellige kampstile at vælge imellem – og tilbyder en udvidet række strategier til at tage kampen op, imod dine modstandere.

Selvom Mortal Kombat X er en title, af en lidt ældre dato, så er spillet stadig et hit, og rigtig underholdende at spille.

Den samlede besparelse ligger på over 700 kr. og titlerne bliver tilgængelige på PlayStation Plus d. 5. oktober.

Spil info
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...