PlayStation Plus titlerne for november 2021

Hvad er PlayStation Plus titlerne for november 2021

Som en del af State of Play eventet onsdag aften, d. 27 oktober, blev ét af PlayStation Plus titlerne for november måned i sammenflæng med eventet – også præsenteret. Udover at vi under eventet kunne blive lidt klogere på kommende spil som Deathverse, Bugsnacks: the isle of bigsnacks – udviddelse, &, little devil insigt m.fl. – så kan vi i november måned faktisk se frem til at spille et spil som er udviklet af en dansk aktør.

Derudover kan vi forvente hele 5 yderligere spil, som vi kan tilføje til vores spilbibliotek

Uden yderligere forklaring, kommer de seks PS Plus titler for november måned herunder.

Knockout City | PS5 & PS4

Er du klar til at tage stikbolden fra skolegården, til det næste niveau? Så skal du glæde dig til første titel, som er Knockout City.

Ispillet skal du slå dig sammen med dit team, og undgå den hårdslående bold fra rivaliserende modstandere. Forbered dig på en uhyrlig sjov og intens konkurrence i et relativt nyt format på et holdbaserede multiplayer-spil.

Tilpas din karakter og form et hold med venner, slå modstandere ud med trickskud og koordineret teamwork, mens du undviger og fanger de bolde, som kastes mod dig.

First Class Trouble | PS5 & PS4

Har du et fast hold af venner, som du gerne vil spille et mere social selskabsspil med, eller ønsker du at finde nye venner – så er næste spil noget for dig. First Class Trouble er som sagt et selskabsspil, hvor seks personer spiller sammen online . ombord på en luksus space cruiser.

Ved starten af ​​hvert spil vil fire ud af de seks spillere blive tilfældigt udvalgt til at være beboere på space cruiseren, som i samarbejde forsøger at slukke for en ondskabsfuld A.I. i hjertet af skibet. De to andre spillere vil være så kaldte Personoids, som vil lyve, bedrage og gøre hvad der skal til for at stoppe dem! Teamwork er nøglen til overlevelse, men hvem kan du stole på?

Spillet er i sær interessant for danske spillere, da spillet er udviklet af det danske studio “Invisible Walls”.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning | PS4

Du tænker sikkert at du er stødt på navnet Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning før – og det er ganske rigtigt spillet fra 2012. Men den title vi kan se fremt til, er den nyeligt udgivet remastered version af spillet.

Spillet er forbedret med fantastiske billeder og raffineret gameplay. Kingdoms of Amalur: Re-Rekoning leverer et intens RPG-spil i et kæmpe spilmap.

Afslør Amalurs hemmeligheder, fra den pulserende by Rathir til den store region Dalentarth til de dystre fangehuller i Brigand Hall Caverns, og red en verden, der er revet i stykker af krig og ødelæggelse.

The Persistence | PS VR

Dette VR-spil udfordrer dig til at overleve ombord på et dømt dybt rumkoloni-rumskib i året 2521. I The Persistence er du strandet på et rumskib, som er overrendt af muteret besætningsmedlemmer – og nu er ubehagelige og morderiske zombies. Det er op til dig, at komme dybere ind på dækkene for at reparere systemerne og forhindre rumskibet i at blive revet fra hinanden.

Saml ressourcer, opgrader evner og fabriker et arsenal af våben i denne brutale sci-fi-gyser rogue-lite.

The Walking Dead: Saints & Sinners – Standard Edition | PS VR

Der er siden starten af The Walking Dead oprindelse kommet en lang række underholdende elementer, lige fra bøger og serier, til merchandise og spil. Det seneste spil i rækken, kommer i vores hænder nu – som er VR-eventyret The Walking Dead: Saints & Sinners – Standard Edition.

Rejs gennem ruinerne af det zombie-befængte New Orleans, mens du kæmper, sniger, skurrer og overlever, når du optrævler et byomfattende mysterium i de ikoniske kvarterer. Mød desperate fraktioner og enlige overlevende, der både kan være ven eller fjende.

Uanset om du hjælper andre eller tager det du vil have med magt, har ethvert valg du træffer konsekvenser for spillets videre historie. Hvilken slags overlever vil du være blandt den resterende befolkning?

Until You Fall | PS VR

Næste og sidste titel er et fysisk aktiv VR-sværdkampspil, som både giver dig motion i kroppen – og rytmen dertil også. Bliv stærkere, mens du kæmper dig gennem et farverigt neonmiljø, i dette hack-and-slash-spil. Bevæg dine arme og krop til synthwave-soundtracket, mens du angriber, blokerer, kaster trylleformularer og undviger slag fra din modstandere.

Udstyr dig selv med en række forskellige afgørende våben, mens du fortsætter med at vinde styrke og nedkæmpe de monstrøse væsner, der lurer i denne mystificerende verden.

Vi vil i november måned, få en besparelse på mere end 1.200 kr.

Ovenstående PlayStation Plus titler bliver lagt tilgængelige på PlayStation Store fra torsdag d. 2. november. The Persistence, The Walking Dead: Saints & Sinners – Standard Edition and Until You Fall er tilgængelige helt indtil d. 3 januar 2022.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...