PlayStation Plus titlerne for maj 2021

Hvad er PlayStation Plus titlerne for maj 2021

PlayStation Plus titlerne for maj måned er offentliggjort, og vi kan i denne omgang se frem til ét PlayStation 5 spil og to PlayStation 4 spil. Du skal bl.a. gøre dig klar til at smadre ind i modstanders køretøjer, samt få ladt geværet og genopfrisket 2. verdenskrig

Uden yderligere forklaring, kommer spillene herunder.

Wreckfest: Drive Hard, Die Last

Første spil I rækken, er Wreckfest: Drive Hard, Die Last, som udgives d. 4. maj – og vi PlayStation Plus spillere for fingrene i spillet helt gratis.

Spillet er ikke helt ukendt, da PS4 versionen af selv samme spil blev lanceret tilbage i 2019. Der kan derfor være chance for at du har spillet Wreckfest: Drive Hard, Die Last på din PS4. Men nu får du også chancen for at spille spillet på din PS5.

Dette racer spil, indeholder flere typer modes, lige fra alm. race til smadrings derby.

Battlefield V

Næste spil er FPS spillet Battlefield V, som er det nyeste inden for spil serien. Spillet blev lanceret tilbage i 2018, og har indtil 2020 tilegnet sig hele 6 DLC´er.

Spillets historie foregår i den ikoniske 2. verdens krig, og fortæller dens historie i denne periode. Battlefield V indeholder både singleplayer historiespil – samt online multiplayer.

Det er et spil som har haft en blandet modtagelse fra spillerne, samt en del kritik. Men det spil naturligvis ikke stoppe dig for at prøve spillet.

Stranded Deep

Elsker du Survival spil, vil du også elske at spille Stranded Deep. Det er et ultimativt overlevelsesspil, hvor du selv skal sørge for alt – for at overleve.

Du strander alene på en øde ø, dyb ude i Stillehavet. Du skal selv sørge for at finde mad på land og i vand, samle materialer til beboelse osv. Her er du helt alene i vildmarken.

Udover almen overlevelse, findes der masser af fare, som du skal passe på.

 

Samlet set er der en besparelse på mere end 700 kr.

Alle tre spil vil være gratis tilgængelige for download d. 4. maj på PlayStation Store.

HENT DINE PLAYSTATION PLUS TITLER HER
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...