PlayStation Plus titlerne for juni 2021

Hvad er PlayStation Plus titlerne for juni 2021

PlayStation Plus titlerne for juni måned er nu offentliggjorte. Vi kan se frem til spionage, fighting og til den indre Star Wars fan.

Uden yderligere forklaring, kommer titlerne herunder.

Operation: Tango (PS5)

Første spil I rækken er Spionage spillet Operation: Tango, hvor det kræver to til rede verden. Du kan enten spille som hackeren, eller som agenten, som skal samarbejde som den fælles opgave – de skal løse.

Spillet kræver masser af god kommunikation, så de to partnere kan klare deres mission korrekt. Skal du spille med en ven, er det derfor et krav at i begge kan tale sammen via en mikrofon.

Er du og din ven klar til denne udfordring?

Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown

Næste spil i rækken er fighting spillet, Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown. Hvis du er vild med de her acade fighting spil, så er Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown sikkert lige noget for dig.

Spillet er det 5. i denne saga, som blandt andet har nye karaktere og baner.

Grafikken halter lidt efter, ift. andre lignende og mere udbredte fighting spil. Men ellers et ganske fint alternativ i denne genre. Dette skyldes formentlig også er spillet er en genudgivelse, som tilbage i 2012 udkom til PS3.

Star Wars: Squadrons

Hvis du kunne tænke dig at styre en Star Fighter, og bekæmpe dine fjender fra sådan en, så er næste spil i rækken til dig. Star Wars: Squadrons er et så kaldt space combat spil, hvor du med fuld control over din Space Star, skal vinde den krig som udspiller sig i spillet.

Du vil opleve nogle sjove og skøre detaljer, som designerne har fået med. Dette kan du selv se mere til i dit cockpit.

Spillet er rigtig udfordrende, og er med alt respekt, ikke for alle og en hver. Der skal være masser af forståelse for både flyvningen, og at være i kamp samtidig. Det kræver masser af timers gameplay, for at man mestrer spillet helt.

Vi får denne gang en samlet besparelse på mere end 700 kr.

Spillene bliver tilgængelige på PlayStation Store fra tirsdag d. 1. juni

HENT DINE PLAYSTATION PLUS TITLER HER
Spil info
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...