PlayStation Plus titlerne for juli 2021

Hvad er PlayStation Plus titlerne for juli 2021

Juli måneds PlayStation Plus titler er offentliggjort, og vi ved nu, hvad vi skal bruge vores sommerferie på at spille igennem. Denne gang kan vi både se frem til en gang krigsførelse, et ordentligt slagsmål i ringen – og en rigtig plage i form af rotter.
Uden yderligere forklaring, kommer titlerne herunder.

Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty: Black Ops 4 er ét af de seneste udgivelser i Black Ops serien, hvor indholdet i spillet både er genkendeligt – men også fyldt med nyheder siden foregående.
Naturligvis er der seriens ikoniske multiplayer-oplevelse, der sætter spillerne mod hinanden i hele verden. Et andet, og trofast element i Black Ops er Zombie-mode, der lader dig og dine venner kæmpe med de levende døde.
Sidst men ikke mindst er der også Blackout-mode, som er spillet med det gigantiske store kort (eller map), hvor du har masser af plads til at boltre dig på. Her kan du hygge dig i timevis, med at pløkke dine modstandere.

WWE 2K Battlegrounds

Er du til Wrestling, og er du samtidig til spil med en karakteristisk grafik? Så er WWE 2K Battlegrounds helt sikkert et spil for dig.
WWE-ringen er din, når du sammen med dine favorit wrestlere ind tager herredømmet, og tager styringen i den ikoniske ring. Du vil spille gennem en historiefortælling, hvor du kommer rundt omkring i hele verden – alt imens du låser op for unikke karakterer og slagmarker.
I spillet kan du konkurrere i flere kamptyper som Steel Cage, og Royal Rumble. Du kan også konkurrer i onlineturneringer, eller kæmpe mod dine venner i lokal multiplayer.

A Plague Tale: Innocence

Det anmelderroste eventyr, A Plague Tale: Innocence, som tidligere er blevet udgivet ti lPS4, udgives nu på PS5 – med en forbedret grafik og hurtigere indlæsning. PlayStation Plus medlemmer er de første som får fat i denne udgivelse.
I A Plague Tale: Innocence følger vi den unge Amicia og hendes lillebror Hugo på en svær rejse gennem de mørkeste timer i historien. De to er jaget af inkvisitionssoldater og er omgivet af ustoppelige sværme/plager af rotter, gennem historien.
En historie fortælling, som er fængende, og som man ikke lige kan slippe med det samme, når først man er kommet i gang med spillet.

Disse tre spiltitler har en samlet værdi på 1.207 kr.

Juli måneds PlayStation Plus titler frigives d. 6. juli på PlayStation Store

HENT DINE PLAYSTATION PLUS TITLER HER
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...