PlayStation Plus titlerne for december 2021

Hvad er PlayStation Plus titlerne for december 2021

Først og fremmest, rigtig glædelig 1. december. Vi er nu kommet ind i den fantastiske julemåned, hvor den mørke tid skal løftes op med lys – og ikke mindst spil.

Derfor er det nu også tid til at nævne PlayStation Plus titlerne for december, som nu er blevet offentliggjorde.

Vi kan både se frem til en forholdsvis ny titel til PS5. Derudover kommer der gang i skurke gerningerne samt et udfordrende RPG eventyr.

Uden yderligere forklaring, vil titlerne blive præsenteret herunder.

Godfall: Challenger Edition:

Første titel er spillet Godfall, som kun lige er blevet 1 år, siden dens udgivelsesdato. Spillet blev udgivet kort tid efter PS5 konsollens udgivelse, og skal efter sigende efterleve de nye funktioner, som Dualsense controlleren er udstyret med. Det er derfor et forholdsvis nyt spil vi har med at gøre her. Godfall er et looter-slasher spil, der foregår i en fantasi verden. som er fyldt med heroiske riddere, mystiske væsner og forskellige riger i hvert deres element.

Dette action-RPG anvender en tredjepersons spil, med masser af intense nærkampe mod dine fjender. Undervejs i spillet. jager du efter valuta, tilegner dig vilde rustninger.

Der er også mulighed for at smadre dig igennem fjender, i online co-op med op til to andre spillere.

Lego DC Super-Villains:

Det kan også være fedt at spille som skurken…. Tag ud på et Lego-eventyr med de bedste DC skurke – i spillet LEGO DC Super-Villains. Igennem hele spillet, vil du skifte mellem de forskellige skurke, som Jokeren, Bane, The Penguin, Harley Quinn m.fl. Dit mål er naturligvis at lave drilske løjer og skabe kaos i den actionfyldte historie.

Du tænker sikkert, hvor helte er henne? Og universets Justice League har valgt at forlade jorden, og derfor nu har efterladt Jordens beskyttelse til deres modsigelser. Skurkene er dermed også udråbt sig selv som “Justice Syndicate”.

Du vil begive sig ud på et episk eventyr, hvor uorden og kaos er en dyd i denne sammenhæng.

Mortal Shell

Mortal Shell er et udfordrende og morbidt single-player action-RPG, som tester dig af i dine skills med en controller i hånden – og som er det tredje spil, i december måneds line-up. Vi modtager PS4 versionen, som udkom i august 2020. Der er i marts 2021, allerede udgivet en remastered version til PS5, som vi desværre ikke får tilrådighed.

Verdenen i Mortal Shell er bygget på en historie, hvor menneskeheden visner og rådner op, og imens stormer fjendtlige fjender sig i ruinerne.

Dine fjender viser ingen barmhjertighed, hvorfor overlevelse kræver overlegen koncentration, nøjagtighed og talent for denne type gameplay.

 

Husk at VR titlerne fra November måneds line-up, fortsat er gældende og frit tilgængelige på PS store.

Ovennævnte titler bliver tilgængelige fra tirsdag d. 7 dec.

I December måned, opnår vi en samlet besparelse på  1.137 DKK

HENT DINE PLAYSTATION PLUS TITLER HER
Spil info
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...