PlayStation Plus titlerne for april 2021

Hvad er PlayStation Plus titlerne for april 2021

Ps Plus titlerne for april måned er nu offentliggjorte, og denne gang står måneden på den helt store omgang Zombie splat. Derudover, får vi også en helt nyt (og længe ventet), PS5 titel – som vi også har omtalt i State of Play i februar.

Uden yderligere forklaring, kommer de 3 titler for april måned, herunder.

Oddworld: Soulstorm

Det første spil vi præsenterer, er det før omtalte OddWorld: Soulstorm, der bl.a. blev vist gameplay af – til State of Play i februar måned. Spillet udgives på dagen, hvor PS plus titler bliver tilgængelige – altså d. 6. april.

Oddworld er i sin oprindelse, et spil som første gang blev udgivet i 1997, til bl.a. den første PlayStation konsol. Der er løbende blevet udviklet flere spil inden for serie, men ingen ramte så godt som den første udgivelse.

Skaberne af Oddworld valget så i 2014 at lave en rekreation af den første udgivelse – Oddworld: Abe´s Oddysee. Denne blev en succes, og Oddworld Inhabitants er nu klar med det næste spil i rækken. Denne udgave var desuden i blandt PlayStation Plus titlerne for marts 2015.

Oddworld: Soulstorm har fra foregående spil, udviklet sig, så man nu kan samle forsyninger, og styrke dine hjælpere, så de faktisk kan hjælpe dig i kamp. Det forventes også at dine handlinger i spillet, vil have en effekt af spillet udvikling som helhed.

Days Gone

Den anden title, er starten på Zombie kampen, som denne måned har stort præg af. Spillet hedder Days Gone, og er et spil der blev udgivet i april 2019.

Days Gone er et Action-adventure samt Survival horror spil, som udspiller sig i en verden, som er spækket med zombies. Du spiller som Deacon St. John, som begiver sig ud på en farlig rejse, 2 år efter en zombie pandemi er brud ud – da han finder livstegn fra sin kone.

Days Gone er et spil, hvor du ikke bare skal snige og kæmpe dig vej – imod én zombie ad gangen. Du skal i stedet kunne håndtere kæmpemæssige horder, som ikke bare kan elimineres med det samme.

Du tænker sikkert, var Days Gone ikke med i den samlede PS Plus Collection? Og jo, Days Gone var med i listen for PS Plus Collection. Men hvis du tænker dette, så har du med sikkerhed også en PS5 stående.

PS Plus Collection er nemlig kun tilgængelig for PlayStation 5 brugere. Days Gone i dette PlayStation Plus line up, går derfor mest ud til de PS4 brugere, som endnu ikke har en PS5.

Zombie Army 4: Dead War

Den sidste title I denne omgang er Zombie Army 4: Dead War. Spillet udspiller sig, 1 år efter Adolf Hitlers død – altså i 1946. Du skal kæmpe dig igennem Hitlers horde af Zombies, som er genopstået. Du kan i Zombie Army 4: Dead War, spille historie spillet, med helt op til 4 spillere.

Zombie Army 4: Dead War blev udgivet I februar 2020, og er en opfølger af Zombie Army trilogien, som blev udgivet i 2015. Spil serien her, er i sig selv, en spin-off af Sniper Elite serien – som startede helt tilbage i 2005.

Zombie Army 4: Dead War er et spil fyldt med blod splat, og du kan også her møde kæmpe horder, som du skal nedlægge – ved at være kreativ.

Der er endnu ikke givet en pris for Oddworld: SoulStorm på PlayStation Store, og derfor kan vi indtil nu, kun giver dig besparelsen for de to sidst nævnte titler. Besparelsen er derfor med sikkerhed på mere end 1.000 kr.

Alle april måneds titler bliver tilgængelige på PlayStation Store d. 6. april.

HENT DINE PLAYSTATION PLUS TITLER HER
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...