PlayStation Plus for september 2020

Hvad er PlayStation Plus for september 2020

PlayStation plus titlerne er offentliggjort for september måned, og uden yderligere forklaring, vil de to spil blive præsenteret herunder.

PlayerUnknown´s Battlegrounds (PUBG)

Måneds første spil, er igen igen inden under krigs genren. Vi har i de seneste tre måneder, set to spil fra COD. Men i september måned, kan i se frem til det rigtig populære PlayerUnknown´s Battlegrounds – også kendt som PUBG.

Til forskel for mange andre spil af denne genre, så er PUBG hvad man kalder for et “Player VS Player Shooter Game”. Spillet fokuserer nemlig kun på det online multiplayer spil.

Har du i forvejen kendskab til Esport, så er du måske stødt på PUBG op til flere gange, da det er ét af de spil som der også er Esports turneringer i.

Én ting som i sær skiller sig ud, ift. andre spil for denne genre er at du både kan spille som første person eller tredje person. På den måde kan du finde ud af, hvilket view du bedste kan spille med,  – så du kan vinde dine kampe.

En anden ting, som er anderledes ved denne type spil, er størrelsen på mappet. Der er nemlig rigtig god plads at bevæge sig på. Det kan derfor være udfordrende, og kan tage tid at finde sine modspillere.

Street Fighter V

Måneds andet spil er det ret så velkendte fighter spil fra Capcom. Street fighter er kendt for deres tegnefilm agtige design på deres spilfiguere, som også er med til at gøre dette spil, let genkendeligt.

Der er et hav af taste kombinationerne, som du bør lære, hvis du gerne vil give dine kammerater kamp til stregen – når de er på besøg. Du kan selvfølgelig også spille på dit held, og bare taste derudad, som de fleste nok gør, når de spiller spil i dene genre.

Har du spillet Street Fighter før, så vil du både kunne spille med velkendte figure, og på gamle baner – men naturligvis er der også figure og baner, som du endnu ikke har prøvet.

Du kan både fordybe dig i spillets historie spil, gå amok i arcade mode og meget andet.

Spillene har i denne måned, en samlet besparelse på 398 kr.

Spillene vil være gratis at hente på PlayStation Store fra tirsdag d. 1. september.

System Requirements
PlayerUnknown´s Battlegrounds (PUBG):
  • Lagerplads:

    Minimum 40,63 GB

Street Fighter V:
  • Lagerplads:

    Minimum 6,4 GB

HENT DINE PLAYSTATION PLUS TITLER HER
Spil info
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...