Playstation Plus for September 2019

Hvad er Playstation Plus for September 2019

Er du klar til at kæmpe dig igennem fjender i Gothams gader, eller er du mere klar til at dykke ned i en fantasiverden fyldt med monstre og fantastiske væsner. Så er denne måneds Playstation Plus lige hvad du har manglet.

September måneds Playstation Plus består af Batman: Arkham Knight og Darksiders 3.

Batman: Arkham Knight

Batman: Arkham Knight er fra 2015 og er et spil med nogle år på bagen, men ikke desto mindre – stadig et flot og helt igennem godt spil.

Batman: Arkham Knight er udviklet som et open world game, og du kan derfor med det samme udforske hele Gotham og lære gaderne at kende – inden du begiver dig ud i de mange helte missioner.

I Batman: Arkham Knight truer Scarecrow og du skal forsøge at stoppe hans onde gerninger. Det er dog ikke så meget der ses til Scarecrow, men hans allierede er der masser af, og dem skal du nok få dine kampe med.

Du kan få mange timer til at gå med at køre rundt og udforske Gotham i Batmobilen. Dog skal du lige blive vant til styringen af Batmobilen. Derudover vil du også få lov til at styre andre karakterer som Robin, Nightwing og Catwoman – som hver især har nogle fede moves.

Så uanset om du har spillet Batman: Arkham Knight eller ej, så er det uden tvivl værd at give et forsøg.

Darksiders 3

Darksiders 3 er et af de nyere udgivelser, og har i november 2019 kun været udgivet i et år.

Er du Darksiders fan, og endnu ikke har fået spillet dette fantastiske spil, så kan du godt glæde dig. Endnu et nyt spil i Darsiders serien, betyder også en ny hovedperson – og dermed den tredje af i alt fire horsemen. Denne gang får vi den kvindelige karakter af se, også kendt som Fury.

I Darksiders 3 skal du på jagt efter 7 dødssynder, som du skal kæmpe dig til – så det er bare med at få svunget pisken. Du kommer ikke til at mangle tidspunkter, hvor du skal have paraderne oppe, og kæmpe dig igennem dæmoner i Darksiders 3.

Darksiders 3 er ret relater bar med forgængeren. Så er du en dedikeret fan, vil du helt sikkert falde naturligt ind i spillets controls, selvom sidste udgivelse (Darksiders 2) var 6 år forinden dette spil. Men ellers er det ikke det sværeste spil at komme ind i rytmen af.

 

Denne måneds Playstation Plus er til os som elsker en god fight, og at gå på eventyr i et super flot og medrivende univers.

Spillene har en værdi af 628,- på PS Store. Hvilket er en stor besparelse. Så husk at få hentet dine Ps Plus spil for September måned, inden de næste bliver offentliggjort.

System Krav
Batman: Arkham Knight:
  • Lagerplads:

    Minimum 49GB

Darksiders 3:
  • Lagerplads:

    Minimum 15GB

Spil Detaljer
Spil Poster
Poster
Spillene kan indeholde voldsomme scener
Skriv en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...