PlayStation Plus for oktober 2020

Hvad er PlayStation Plus for oktober 2020

Vi er nu ved at ramme oktober måned, og dermed også næste måneds PS plus titler. Disse er netop offentliggjort, og uden yderligere forklaring – bliver titlerne præsenteret her.

Need for Speed Payback

Vi kan glæde os over endnu et spil, fra en større spilserie – nemlig racerspillet Need for Speed Payback. Spillet er som de fleste andre Need for Speed spil, i genren action driving, men hvad der er anderledes i NFS Payback er, at du kan spille med tre forskellige karaktere. Disse tre karakterer har hver deres sæt af skills, som i spillets historie skal arbejde sammen om et en fælles opgave.

Spillet er naturligvis i et open world miljø, hvor du er racerkører som kører rundt i en fiktiv version af Las Vegas og Nevada. En anden ting, som er anderledes i NFS Payback. I forhold til de andre spil fra serien er – at en 24 timers dag og nat cyklus. Dette giver naturligvis en mere realistisk spiloplevelse, da der ikke skiftes mellem dag og nat inden for en times tid – som man ellers ser i andre open world racerspil.

Need for Speed Payback er naturligvis fyldt med mange forskellige biler – hele 74 slags, for at være helt nøjagtig.

Vampyr

Spillet Vampyr er et tredjepersons role playing spil, som foregår i starten af 1900-tallet. I spiller du som lægen Jonathan Ried, som naturligvis er blevet til en vampyr.

Spillet indeholder masser af kamp, heriblandt boss kampe samt diverse dialoger med flere forskellige personer. Du vil løbende stige i levels, og hele tiden blive stærkere og stærkere, hvilket du også har brug for – da dine modstandere og løbende bliver mere udfordrende.

Physics og graphics er ikke at den bedste, taget i betragtning at det er et spil som kun er to år gammelt. Men historien er god, og underholdende at følge med i.

 

Den samlede besparelse for oktober måneds PS Plus titler er på 518 kr.

Begge spil er tilgængelig på Playstation Store fra d. 6 Oktober 2020

System Requirements
Need for Speed Payback:
  • Lagerplads:

    Minimum 19,26 GB

Vampyr:
  • Lagerplads:

    Minimum 14,21 GB

HENT DINE PLAYSTATION PLUS TITLER HER
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...