Playstation Plus for Oktober 2019

Hvad er Playstation Plus for Oktober 2019

Er du klar på den helt store zombie survival, eller er du mere til at få svunget køllen skudt nogle bolde uden for station? Det er altså kort sagt en Playstation Plus måned som rammer bredt, og kan gøre rigtig mange spillere tilfredse.

 

The Last of Us Remastered

Efter offentliggørelsen af udgivelsesdatoen på The Last Of Us 2 kan vi nu begynde at se frem til endnu et fantastisk eventyr med vores yndlingskarakterer Ellie og Joel – fyldt med ”Klik klik” lyde fra de mange zombies du møder på din vej.

Det er 6 år siden at The Last of Us blev udgivet for første gang, på PS3 konsollen – som var noget af et revolutionerende øjeblik i spil historien. Det kan derfor for nogle være svært at huske historien fra ende til anden. Er dette tilfældet for dig? Så får du i oktober måned, chancen for at få samlet historien op igen – og i endnu bedre billedkvalitet siden PS3 versionen.

Uanset hvilken sværhedsgrad du vælger at spille spillet på, kommer du til at skulle bruge dine stealth evner til fulde. Lyden er i The Last of Us er også super vigtig, da du hele tiden skal være opmærksom på de meget ubehagelige klikkende lyde, fra de nærgående zombier.

Man kan sige at The Last of Us er en af de få spil, hvor man virkelig føler sig sårbar hele vejen igennem. Du skal for det meste være opmærksom, og ind imellem også være hurtig på aftrækkeren.

Har du endnu ikke prøvet dette mesterværk af et spil fra Naughty Dog, så er det nu du har chancen, med The Last of Us som den ene Playstation Plus mulighed. Så kan du også blive helt klar til at The Last of Us 2 d. 21. februar 2020 udgives. (Udgivelses datoen er opdateret – Se den nye opdateret udgivelses dato her)

 

MLB The Show 19

Er du baseball fan, eller elsker du bare at spille sports spil, så er MLB The Show 19 lige et spil for dig. Baseball er som meget bekendt ikke så vanvittig populært i Danmark – og det er derfor desværre de færreste som spiller denne spilserie fra San Diego Studio. Men selvom baseball sporten ikke er så populært i andre lande end i USA, så skal du af den grund ikke snyde dig selv for at prøve dette fantastiske og flotte spil.

Billedkvaliteten er i top i MLB The show 19, og kan sagtens måle sig med mange af de andre sportsspil, som vi kender – heriblandt FIFA, NHL, NBA m.fl. Oplevelsen med dette spil, vil derfor ikke skuffe dig, hvis du forventer det sammen som af de nærliggende spil i genren.

Du kan sammensætte dit eget baseballhold, og prøve at spille dig igennem det smarte karriere spil – hvor du skal lave taktiker, og placere de rette baseball spillere, på de rigtige pladser. Hvis du har spillet MLB de tidligere år, er der ikke de helt store ændringer i karriere spillet – men så føler du dig selvfølgelig ikke fremmede med funktionerne.

Hvis du gerne vil prøve en ny type sportsspil end hvad du ellers er vant til, så er MLB The Show 19 et rigtig godt bud på et sportsspil, som vil falde i god jord. Og hvem ved, måske kommer du i fremtiden til at købe den næste MLB spil i rækken.

 

Denne måneds Playstation Plus er både til dem som elsker at være i et skræmmende zombie univers, fyldt med action, samt til sportselskere som gerne vil lægge taktikker, og kan lide at sammensætte hold som kan vinde turneringer.

Spillende har en værdi af 478,- på PS Store. En måned med en god besparelse, og nogle fantastiske spil i vente.

 

System Requirements
The Last of Us - Remastered:
  • Lagerplads:

    Minimum 48GB

MLB The Show 19:
  • Lagerplads:

    Minimum 47GB

Hukommelse:
Spil info
Spillene kan indeholde voldsomme scener
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...