PlayStation Plus for november 2020

Hvad er PlayStation Plus for november 2020

PlayStation Plus titler for november måned 2020 er blevet offentliggjort, og Ikke nok med at månedens titler er blevet offentliggjort, så er det også måneden, hvor den længe ventet PlayStation 5 konsol udkommer. Dette kan du faktisk allerede drage nytte af som PlayStation Plus medlem – hvis du har nået at bestille din PlayStation 5. Uden yderligere informationer, kommer titlerne herunder.

Middle Earth: Shadows of War

Første spil som vi kan downloade i november måned, er spillet Middle Earth: Shadows of War. Så hvis du er fan af fantasy og Ringenes Herre universet, kan du godt glæde dig.

Spillet indeholder mange at de samme mechanics som i de tidlige Assassins Creed Spil, men med et twist fra Tolkiens fantastiske univers fra Ringenes Herre og Hobitten. Historien foregår imellem disse to trilogier, og indeholder flere genkendelige elementer og karakterer.

Der er omkring 20 timers gameplay, og det er et spil som sagtens kan spilles mere end én gang.

Hollow Knight Voidheart Edition

Det andet spil i rækken, er Hollow Knight Voidheart Edition, som er et 2 dimensionalt Metroidvania spil. Dette er et spil, som har fået den ene gode anmeldelse efter den anden, og er derfor et spil, som man ikke kan gå helt galt i byen med.

Du spiller som en navnløs ridder, som skal kæmpe sig igennem baner, fyldt med fjender, og boss kampe – og undervejs kan du opgradere dine evner på din karakter.

Spillet kan godt være udfordrende. Så er det noget du søger i et spil, så skal du naturligvis spille Hollow Knight.

Bugsnax (PS5)

Det første PlayStation Plus titel til Playstation 5 nogensinde, bliver spillet Bugsnax, som vi første gang blev introduceret for, under State of Play i august 2020.

I Bugsnax spiller du som en efterforskende journalist, der er sendt ud for at undersøge Snagtooth Island. Øen bosidder mystiske væsner, som er halvt insekt, halv fødevare – hvilket i sig selv lyder ret skørt.

Har du endnu ikke fået bestilt din PlayStation 5, eller håber du på at få konsollen i julegave, skal du ikke stresse, hvis du gerne vil nå at downloade dette spil. Spillet er nemlig tilgængelig i 2 måneder, og strækker sig derfor til 4. januar 2021.

De to PS4 spil bliver tilgængelige for download fra tirsdag d. 3. november, og Bugsnax bliver tilgængelig fra d. 12. november – og vi i Danmark kan hente det fra d. 19. november, hvor konsollen udkommer i Danmark.

Vi får en samlet besparelse for PS4 spillene på 407 kr. i november måned.

System Requirements
Middle Earth: Shadow of War:
  • Lagerplads:

    Minimum 43GB

Hollow Knight Voidheart Edition:
  • Lagerplads:

    Minimum 5 GB

HENT DINE PLAYSTATION PLUS TITLER HER
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...