Playstation Plus for november 2019

Hvad er Playstation Plus for november 2019

Vil du gerne vække din indre ninja, og gå amok med dit sværd på andre samuraier. Eller vil du gerne fortsætte den uhyggelige Halloween stemningen, med en rigtig god gang gys?

Det er nemlig igen tid til den månedlige Playstation Plus opdatering, og denne gang for november måned – og her er hvad du får mulighed for at downloade.

Nioh

Nioh er det første spil i rækken, hvor du spiller som en William, der i slutningen af 1500-tallet sidder fængslet i Tower of London, for at have holdt den filosofiske sten ”Amrita” hemmelig for Dronning Elisabeth I af England.

At du sidder fanget der, er egentlig en smule meningsløst, da du bare slår dig igennem væggen, som var det en pap væg – med din Spirit Guardian ”Saoirse”. Efter at have banet dig vej, ud af fængslet, bliver du mødt af Edward Kelley, som jagter den eftertragtede sten ”Amrita”. Efter din første kamp med ham, stjæler Edward din Spirit Guardian, og Teleportér sig til Japan – hvor William følger flugs efter.

Nioh er et rigtig flot action role-play spil med et stor map, hvor der er masser af ting som du kan udforske og samle sammen. Du kommer til at møde en masse fjender på din vej, men det er ikke fordi de er det største problem, når først du har lært spillets controls at kende.

Som spillet skrider frem, får du mulighed for at opgradere dine skills efter eget behov, samt vælge mellem våben og udrustning der har hver sine styrker og svagheder. Du kan altså forme din karakter, præcis som du gerne vil have den, og bedst kan spille med.

Nioh er alt i alt et rigtig fint spil at fordybe sig ned i, og man kan hurtigt bruge en del tid på at sammensætte forskellige kombinationer af våben og udrustning, så man kan blive så stærk som muligt.

Outlast 2

Hvis du allerede har spillet det første Outlast spil, som udkom tilbage i 2013. Så er du udmærket klar over hvad du går ind til, ved at starte op for dette nye Outlast spil fra 2017.

Spillet starter ud med et journalistpar, Lynn og Blake Langermann, der har ført sig ind på et naturreservat, for at undersøge jagten på en morder i området. Men da Lynn i starten af spillet, bliver kidnappet, må Blake pludselig stå alene – og bane sig vej gennem spillet selv.

Som sagt, så ved du udmærket hvad du går indtil, hvis du har spillet det første Outlast. Det er et spil fyldt med mørke, uhyggelige lyde, og en masse skræmmende syn undervejs. Du befinder dig nærmest i konstant mørke, og har du ikke tilstrækkeligt med batteri på dit kamera – så er du faktisk lige så synshæmmet som en muldvarp.

Outlast 2 er et rigtig skræmmende, men også et virkeligt flot spil. Og havde det fungeret til Playstaion VR, er der ingen tvivl om at man ville føle, at man selv befandt sig på dette naturreservat.

Gør derfor dig selv den tjeneste at prøve det her spil, hvis du elsker et godt gys.

 

Denne måneds Playstation Plus fungerer altså både til den rollespils elskende ninja type, samt til de som godt kan sove om natten, efter at have set og hørt de mest uhyggelige ting.

Spillende har en samlet værdi af 398 kr. hvilket ikke er i den høje ende – men stadig en god besparelse at få for sit Playstation Plus abonnement.

System Krav
Nioh:
  • Lagerplads:

    Minimum 40GB

Outlast 2:
  • Lagerplads:

    Minimum 19GB

Spil Detaljer
Spil Poster
Poster
Spillene kan indeholde voldsomme scener
Skriv en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...