PlayStation Plus titlerne for marts 2021

Hvad er PlayStation Plus titlerne for marts 2021

PlayStation Plus titlerne for marts måned er netop blevet fremlagt, og det er bestemt en måned vi kan se frem til – da vi i den grad bliver forkælet. Der er nemlig hele 4 spil at se frem til. Større antal er ikke set siden februar 2019.

Uden yderligere forklaring, vil spillene blive præsenteret herunder.

Final Fantasy VII Remake

Et af de helt store højdepunkter i 2020, var genudgivelsen af det exceptionelle Final Fantasy VII. Spillet fik den gang helt nyt liv, siden det første gang blev udgivet i januar 1997.

Historien tager naturligvis stadig udgangspunkt i den 7. del af serien, hvor vi følger lejesoldaten Cloud Strife. Spillede du også spillet, den gang i 1997, og måske også spillet de efterfølgende spil – så skal du naturligvis heller ikke gå glip af denne perle.

Du skal være opmærksom på, downloader du Final Fantasy VII Remake til PS4, vil du ikke få adgang til den gratis PS5-opgradering.

Remnant: From the Ashes

Næste titel er et Third Person survival action Shooter, hvor du spiller som én af de sidste overlevende på jorden. Resterne (The remnants) af menneskeheden, skal nu kæmpe sig igennem overnaturlige monstrøse væsner – der har invaderet jorden.

Du kan både kæmpe dig igennem verden alene, eller med op til to yderligere medspillere. Ud over at kæmpe dig igennem fjender, skal du og dine medspillere også samle forsyninger, og opgradere dine våben m.m.

Spillets monstre er vidt forskellige fra hinanden, og bekæmpes derfor også på hver deres måde – hvilket naturligvis gør det en smule mere udfordrende.

Maquette

Denne omgangs PS5 spil, er Maquette, som udgives på dagen, hvor PlayStation Plus titlerne gøres tilgængelige.

Maquette er et Indie Puzzle, hvor du skal løse gåder, ved at lege med spillets dimensioner. Et eksempel kan være, at du med en lille nøgle, får ændrede dimensionerne, så den forstørres og kan bruges, som en bro.

Maquette, vil på mange måder, være et udfordrende spil, hvor man selv skal vride sit hoved – og ikke lade dig begrænse af din fantasi.

Farpoint (VR)

Det sidste spil, for marts måned – er spillet Farpoint. Spillet er et VR-spil, hvilket vi ikke har set være i blandt PS Plus titler – i et godt stykke tid.

Spillet er et First Person Shooter, hvor du befinder dig på en fremmede planet, fyldt med aliens. Spillet kan både spilles alene, eller med en ven – online.

Ønsker du at få den bedste oplevelse ud af spiller? Så er det især en bonus, hvis du har PlayStations special designet VR Aim controller – som giver dig den absolut bedste oplevelse af spillet.

 

Det er et rigtig fint lineup som vi kan se frem til at downloade i marts måned – og den samlede besparelse løber op i mere end 1.000 kr.

Spillene bliver tilgængelige fra d. 2. marts på PlayStation Store.

Husk også, at disse 4 spil ikke er de eneste vi frit har muligheden for at downloade, i marts måned. PlayStation har nemlig startet deres Play At Home event igen. Og denne gang løber det over hele 4 måneder. Fra marts, til og med juni.

I marts måned har du derfor også muligheden for at downloade Ratchet and Clank til PS4. Følg med, og læs mere om Play At Home, samt hvad du kan tilegne dig lige her.

HENT DINE PLAYSTATION PLUS TITLER HER
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...