Playstation Plus for marts 2020

Hvad er Playstation Plus for marts 2020

Året korteste måned er ved at lakke mod ende, og Sony Playstation har netop offentliggjort, hvilke spil vi kan forvente at downloade, som Playstation Plus medlemmer – i marts måned. Denne gang vil vi se frem til at kunne nedkæmpe gigantiske væsner, samt løbe rundt i loops og sjove levels.

Uden yderligere forklaring, vil vi gå direkte videre til præsentationen af de kommende Playstation Plus titler, for marts måned.

 

Shadow of the Colossus

Spillet Shadow of the Colossus, som vi denne gang kan se frem til at downloade fra Playstation Store, er den remastered af det gamle PS2 spil – som vi første gang kunne spille i 2005. De oprindelige udviklere var dengang SCE Japan Studio og Team Ico, som stod alene med spillet. Genudgivelse i 2018 blev dog med BluePoint Games som hovedudvikler – hvor der alt i alt, er blevet leveret et rigtig flot spil til PS4 maskinen.

Shadow of Colossus er et spil fyldt med mystik og gåder, og så skal der naturligvis findes og nedkæmpes en del Colossus´ (Et præcist tal er 16) – som er 100 gange større end din karakter. Men så er der heller ikke flere fjender, end disse.

Historien går på, at du ”Wander” skal redde en livløs pige ”Mono”, som ligger i en ruin og nærmest er forhekset. Spillet er på en måde et helt eventyr, som man sagtens kunne tænke at have læst, da man var barn.

Shadow of the Colossus er et flot spil på mange punkter, men er også et spil, som halter lidt på nogle punkter, indeholder nogle tydelige grafiske fejl – som BluePoint Games ikke har set som vigtige elementer. Physics er ret så realistiske, og opvejer naturligvis de fejl, som man ser indimellem.

 

Sonic Forces

Tidligere på måneden, udkom filmen om den ikoniske spilfigur, Sonic, som de fleste nok kender fra spilmaskiner som Mega Drive/Genesis. Spil figuren, havde sin oprindelse i starten af 1990´erne, hvor mange brugte timer på at løbe rundt på snogede og avanceret levels.

Playstation har umiddelbart vist entusiasme for filmens udgivelse, og har derfor valgt at spillet Sonic Forces, skal være et af marts måneds Plus titler.

Sonic Forces et af de mest avanceret Sonic spil, der nogensinde et udviklet, og spillets levels er sjove, og fyldt med gemte samlegenstande – som man godt kan være vanskelige at få fat i.

Spillet indeholder naturligvis ikke kun figuren Sonic. Du vil både få fornøjelsen af at spille som Silver, Knuckles, og mange andre af de kendte Sonic karakterer. Hovedformålet er selvfølgelig, at du skal kæmpe mod ærkefjenden Doctor Eggman, som hele spillet i gennem, vil prøve at få tilintetgjort dig og dine venner, med alle sine high tech opfindelser.

Har du børn, kan spillet klart anbefales til dem, og de kan sagtens være med til at spille, og få en masse sjove timer til at gå.

 

Marts måneds titler er alt i alt et fornuftigt udvalg, og mange medlemmer kan sagtens få mange timer til at gå – med netop disse spil. Den samlet besparelse på disse to spil, er 638 kr. Hvilket er en rigtig flot besparelse, med en gennemsnitspris på 319 kr. pr. spil.

Spillene vil være tilgængelig på Playstatíon Store, tirsdag d. 3. marts.

System Requirements
Shadow of the Colossus:
  • Lagerplads:

    Minimum 14 GB

Sonic Forces:
  • Lagerplads:

    Minimum 18 GB

Hent dine PS Plus titler her
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...