PlayStation Plus for maj 2020

Hvad er PlayStation Plus for maj 2020

PlayStation Plus titlerne for maj måned, er nu offentliggjort, og det tør siges at der i den kommende måned, nok skal spilles simulationsspil for fuld musik. Uden yderligere forklaring vil titler blive nævnt herunder.

Farming Simulator 19

Første titel vi kan downloade som en del af maj måneds PlayStation Plus titler, er det meget anerkendte Farming Simulator, som inden for de seneste par år – kun er blevet større og større. Spil serien stammer faktisk helt tilbage til 2008, hvor vi begyndte at kunne høste afgrøder i denne virtuelle verden. Til at starte med, så man for det meste kun PC-gamere spille dette spil. Men som årene er gået, er konsolspillerne også hoppet med på farmer bølgen, og er hoppet ind i den virtuelle traktor – for at høste og så.

Ligesom med mange sportsspil, så udkommer der hvert år en ny udgave at denne spilserie, som indeholder nye maskiner og værktøjer samt endnu bedre grafikker og effekter – end det foregående.

Er du endnu ikke kommet med på Farming Simulator trenden, så er det nu du kan slå til – med netop dette spil som dit månedlige PS Plus spil.

Cities: Skyline

Andet spil i rækken og andet simulationsspil i denne omgang er spillet – Cities: Skylines. Til forskel for Farming Simulator, så har du i dette spil, en hel by, som du skal opføre samt udvikle, i takt med at befolkning og efterspørgslen på flere forskellige ting stiger.

Når du starter spillet, starter du faktisk fra nul med at bygge hele din by op. Du skal undervejs, selv bygge og forbinde ting som kloaker og el ledninger. Lykkedes du ikke med dette, kan du risikere at der løber kloakvand ud af byboernes vandhaner. Spillet er altså kort sagt et meget realistisk simulationsspil, og faktisk ret svært – hvis man ikke holder et vågent øje på sin by.

Med dette spil er der derfor lagt op til masser af timers gameplay, hvor du bare kan bygge og være kreativ, med at designe den by som du har i tanker at skabe.

Man må sige at 2020 indtil videre at været meget præget at simulationsspil. Først fik vi Goat Simulator i januar måned, så kom The Sims 4 i februar måned – og nu disse to som denne måneds titler.

Spillenes samlet værdi er i denne måned på 638 kr. i alt, hvilket er en fin besparelse.

Spillene vil være tilgængelig på PlayStation Store fra på tirsdag d. 5. maj 2020.

 

System Krav
Farming Simulator:
  • Lagerplads:

    Minimum 5,5 GB

Cities: Skylines:
  • Lagerplads:

    Minimum 2 GB

Hent dine PS Plus titler her
Spil Detaljer
Spil Poster
Poster
Skriv en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...