PlayStation Plus for juni 2020

Hvad er PlayStation Plus for juni 2020

Så blev PlayStation Plus titlerne for juni måned offentliggjort, og der er her masser at glæde sig til, hvis man er den helt store krigshelt. Begge spil er forholdsvis nye, og udgivelsesåret for dem begge er 2017. Uden yderligere forklaring, vil titlerne blive præsenteret herunder.

Call of Duty: WWII

Spillet Call og Duty: WWII er et af de seneste inden for denne gigantiske spil serie, hvor vi her har fokus på den aldrig glemte 2. verdenskrig. I kampagne spillet, spiller du primært som Ronald ”Red” Daniels, som er medlem af den amerikanske infanteridivision, som var med under frigørelsen af Paris til Tyskland – og som var den afgørende kamp imod nazisterne.

Historie fortællingen er god og fangende, men det synes jeg heller aldrig har være et problem, når det har galt spil fra Call of Duty-serien.

Det er naturligvis en hel tradition, at Call of Duty også har et second hand spil, som i denne omgang, endnu en gang byder på en ordentlig omgang zombie pløkning. Zombie mode er noget som vi har set flere gange, siden udgivelsen af Call of Duty: Black Ops – og har været et rigtig sjovt element mange gange, siden da.

Der er kort sagt lagt op til en masse underholdning, hvad end du vil spille historie, zombie, eller om du bare skal spille online.

Star Wars Battlefront II

Fra den forholdsvis virkelighedstro krigshistorie, og til den helt store krig imellem galakserne. Jep, næste spil i rækken, er det helt fantastiske Star Wars spil – Star Wars Battlefront II.

Battlefront II er naturligvis et udpluk at universet, og spillet har derfor sin helt egen side historie, hvor vi i spillet både møder karakterer som Luke Skywalker, Princess Leia osv. Spillets hovedperson er Iden Versio, som er en del af Inferno Squad – men du vil i løbet af spillets historie, og spille som andre karakterer.

Star Wars Battlefront II er et shooting spil ligesom alle andre, med en interessant historie fortælling, og naturligvis et stort online univers, hvor du altid kan finde en lobby at joine – og kæmpe om sejr med dit team af stormtroopers eller jedis. Så er du klar, så ”let the force be with you.”

Denne måneds titler er et godt sæt, hvis man elsker et godt shooting spil, hvor man både kan synke ned i en historie fortælling, eller deltage online, om hvem er der de bedste spillere. Spillene her tilsammen en værdi på 467 kr.

Call of Duty: WWII er faktisk allerede gratis at download for PlayStation Plus, så vil du gerne se at komme i gang, så kan du bare hoppe ind og hente det, med det samme. Star Wars vil være tilgængelig på PlayStation Store fra tirsdag d. 2. juni 2020.

System Krav
Call Of Duty: WWII:
  • Lagerplads:

    Minimum 48 GB

Star Wars Battlefront II:
  • Lagerplads:

    Minimum 49 GB

Hent dine PlayStation Plus titler her
Spil Detaljer
Spil Poster
Poster
Skriv en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...