PlayStation Plus for juli 2020

Hvad er PlayStation Plus for juli 2020

Playstation Plus titlerne for juli måned er netop offentliggjorte, men inden vi begynder introduktionen, skal der allerførst lyde et kæmpe tillykke med fødselsdagen til Playstation Plus. Tjenesten fylder nemlig i juli måned 10 år. En rigtig flot milepæl som tjeneste at kunne fylde 10 år, og det betyder naturligvis at det er en tjeneste som holder af at være medlem af. Dette vil PlayStation i juli måned og gerne tak alle os for, ved at gøre hele tre spil tilgængelige, for alle PS Plus medlemmer. Uden yderligere forklaring, vil vi gå direkte videre med de offentliggjorte titler.

NBA 2K20

Første spil i rækken, er basketball spillets svar på FIFA, nemlig det ret så populære NBA 2K20. Spillet er indtil videre det seneste i rækken, og absolut et af de flotteste og fedeste sportsspil som er udviklet til dags dato.

Her er der lagt op til masser af timers gameplay, både online, COOP og i karrierespillet, hvor der også her er en historie fortælling, hvor skuespillere som Idris Alba og Thomas Middleditch er at finde på rollelisten.

De professionelle spillere er præcis dem selv, som de ser ud i virkeligheden, så er du kendt med spillerne fra NBA ligaen, kan du nemt kende alt fra deres ansigt, til den måde de f.eks. løber på, og deres ansigt mimik ved interviews osv. Styrker og svagheder fra spillerne er også med i spillet, så igen, hvis du kender til spillerne i NBA ligaen, kan du drage nogle fordele i spillet her.

Er du fan af basketball sporten, eller tænker du at det skal have en chance, så kan du glæde dig til at få NBA 2K20 til din PlayStation 4, snart.

Rise of the Tomb Raider: 20 year celebration

Ja, som titlen så fint antyder, så er spilserien om Tomb Raider nu mere end 20 år gammel, og ja, i år fylder den faktisk 25 år. I 2015 udkom Rise of the Tomb Raider: 20 year celebration, som naturligvis det år fyldte 20 år – siden det første spil blev udgivet.

Tomb Raider er en spilserie, som rigtig mange PlayStation spillere har spillet, siden det allerførste spil udkom i 1995, hvor rigtig mange hemmelig skatte er fundet, siden den gang. Rise of the Tomb Raider: 20 year celebration er til dags dato det næst sidste Tomb Raider spil som er udgivet, og som indeholder en rigtig fin, og underholdende historie fortælling. I spillet kæmper Lara med de paranormale hændelser, som skete helt tilbage i det første spil.

Rise of the Tomb Raider: 20 year celebration er utrolig flot spil, og dets physics kan sammenlignes meget godt med det også ret så populære Uncharted, som vi også før har set på PlayStation Plus titellisten.

Har du endnu ikke fået spillet denne del af historien, så får du chancen nu.

Erica

Som en ekstra gave, får vi i denne omgang et ekstra spil med i juli måned, hvilket vil være det anderledes men også underholdende live-action spil – Erica.

Dette er en type spil, som sjældent er set før, og som man kan håbe at vi ser noget mere af i fremtidige spil. Spillet er nemlig udviklet til at være live-action, hvilket betyder at det er ”rigtige mennesker” du ser, som om du sidder og ser en film en fredag aften. Twistet er dog her, at det er dig som kontrollere og bestemmer historien, samt hvordan historien skal forløbe og selvfølgelig ende.

Det er en historie fyldt med spænding, og også en smule uhygge undervejs.

Glæd dig til at prøve dette spil, da det er en oplevelse udover det sædvanlige, indenfor spil.

 

Denne omgang giver os en samlet besparelse på 767 kr. og er, må man sige, en rigtig flot gave til alle os gamere, som hver måned henter vores månedlige titler.

Du kan hente juli måneds titler fra tirsdag d. 7. juli.

System Krav
NBA 2K20:
  • Lagerplads:

    Minimum 49 GB

Rise of the Tomb Raider: 20 year celebration:
  • Lagerplads:

    Minimum 20 GB

Erica:
  • Lagerplads:

    Minimum 40 GB

HENT DINE PLAYSTATION PLUS TITLER HER
Spil Detaljer
Spil Poster
Poster
Skriv en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...