PlayStation Plus titlerne for januar 2021

Hvad er PlayStation Plus titlerne for januar 2021

PS Plus titlerne for januar er netop blevet offentliggjort, og det kan siges kort – vi starter året med et brag. Playstation Plus medlemmerne vil i januar modtage 2 PS4 spil og ét enkelt PS5. Uden yderligere forklaring, bliver titler præsenteret herunder.

Maneater (PS5 version)

Har du før kunne tænke dig at se vandets underflade, fra en hajs perspektiv – samt være en haj med umenneskelige kræfter, som er på rov efter mennesker. Så er den første titel, lige noget for dig. Maneater er et single player, open world action RPG, som I grove stræk handler om at du, som haj både skal jagte og forsvarer dig mod mennesker på overfladen og rovdyr på underfladen af havet.

Man begynder spillet som en lille haj unge, der overtid vokser sig større, i et større økosystem. Spillet giver dig mulighed for at bevæge dig frit og udforske det hele – i løbet af spillet. Maneater ligger op til masser af timers sjov og underholdning både under og over havets overflade.

Spillet er udgivet i maj 2020, og er derfor et relativt nyt spil, som er en del af denne måneds titler.

Shadow of the Tomb Raider: The Nightmare (DLC)

Næste spil, kan man sige, blot er en add on eller DLC, til det komplette spil – Shadow of the Tomb Raider. Dette er derfor ikke et komplet spil, som der modtages her. Shadow of the Tomb Raider: The Nightmare er en udvidelse, af det oprindelig spil, om Lara Croft, der er på en eventyrlig mission i Paititi i det sydøstlige Peru.

Denne DLC udkom i 2019, ét år efter det oprindelige spil blev udgivet, og giver dig en ekstra udvidet historie herefter.

Det er klart at du ikke kan spille denne DLC, uden det oprindelige spil – men det komplette spil er naturligvis med i dette års januar udsalg. Du kan derfor lige nu købe det komplette spil til blot 117 kr. – hvilket er en rigtig fornuftig pris, for dette fantastiske spil.

Greedfall

Tredje og sidste spil I rækken, er Greedfall, som er et tredjepersons action RPG spil. Spillet udspiller sig i det 17 århundrede, dog på et fiktivt sted. Du spiller som en udforsker, der sammen med sine medborgere af forskellige titler (nybyggere, lejesoldater og skattejægere), skal udforske en fjern ø – der er fyldt med overnaturlige væsner.

Du spiller som single player, og de valg som du tager undervejs, vil have indflydelse på, hvordan spillets historie udvikler sig.

Spillet blev udgivet i september 2019, og er igen er forholdsvis nyt spil på listen.

Spillene bliver tilgængelig for download på PlayStation Store – tirsdag d. 5. januar 2021. Den samlet besparelse i januar måned er på hele 735 kr.

HENT DINE PLAYSTATION PLUS TITLER HER
Skriv en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...