Playstation Plus for januar 2020

Hvad er Playstation Plus for januar 2020

Efter en lille forsinkelse på offentliggørelsen af januar måneds Playstation plus titler. Så har Sony nu endelig været ude at sige, hvad vi kan se frem til, som den første omgang i 2020. Har man ikke allerede købt spillene, så er der virkelig noget at glæde sig til. Da der i denne omgang, faktisk er hele 4 spil, som vi kan gå i gang med. Uden yderligere forklaring, vil spillende præsenteres herunder.

Uncharted – Nathan Drake Collection

Første offentliggørelse er ikke mindre end tre fantastiske spil, hvilken er den samlede kollektion af spillene Uncharted 1, 2 og 3. Uncharted er et at Playstations mest succesfulde spil serier, med den eventyrlystne Nathan Drake, som altid er ude på et spædende, men også farligt eventyr, efter en skjult skat.

Her får man brugt masser af timer på at klatre, bekæmpe fjender, løse gåder, og finde skjulte indgange. Historien er altid medrivende, og man kan sagtens få lyst til at spille den igennem endnu en gang, efter man er færdig med at spille den igennem.

Spillende har sin oprindelse fra henholdsvis 2007, 2009 og 2011, og er derfor også spil, som første gang blev spillet på Playstation 3. Efter nogle års pause, og inden de seneste Uncharted spil, så blev disse tre spil genudgivet til Playstation 4 i denne kollektion i 2015.

Der er ikke mange gamere, som ikke kender til Uncharted serien, hvilket også kan være en con for mange Playstation Plus medlemmer, da rigtig mange allerede har købt dette spil. Men har du ikke fået købt denne kollektion, så kan du glæde dig over at denne kan hentes frit på Playstation Store inden længe.

Goat Simulator

Goat Simulator er et tredjepersons action spil, hvor du har kontrol over en rasende ged, som har i sinde at smadre alt, hvad den kommer i nærheden af. Desto bedre og hurtigere du er til at smadre objekterne i banerne, desto bedre multipliers får du på din samlede pointscore – og er du god kan du gå efter at slå dine venners highscores.

Spillet udkom første gang til PC i 2014, og udkom dernæst til Playstation i 2015, hvor mange gamere siden har smadret utallige objekter.

Goat Simulator er et spil, hvor man kan bruge rigtig mange timer på at smadre ting, og optjene point som kan give dig en masse achivements – som du kan samle og vise dine venner.

Finder du spillet interessant, og vil du gerne udvide mulighederne, så er der et hav af DLC´s som du kan tilkøbe på Playstation store – som indeholder endnu flere baner, objekter, missioner samt andre typer geder.

Den samlede besparelse ligger på 228 kr. hvilket ikke er er særlig stor besparelse. Men det ændre dog ikke på, at det er et godt udvalg – med hele 4 spil som kan spilles.

Har du endnu ikke købt disse spil, så har du meget at glæde dig til i starten af dette nye år. Vi er meget spændte på, hvad vi i løbet af året ellers kan blive forkælet med af spil – og ser frem til de kommende måneder. Denne måneds Playstation Plus spil vil være tilgængeligt på Playstation Store d. 7. januar.

System Krav
Uncharted - Nathan Drake Collection:
  • Lagerplads:

    Minimum 45GB

Goat Simulator:
  • Lagerplads:

    Minimum 1,4GB

Hent dine PS Plus spil her
Spil Detaljer
Spil Poster
Poster
Skriv en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...