PlayStation Plus titlerne for februar 2021

Hvad er PlayStation Plus titlerne for februar 2021

PlayStation Plus titlerne for februar måned er meldt ud, og vi kan se frem til hele tre titler i denne omgang. Udvalget byder på rigtig unge titler, og er max 1,5 år gamle. Der er lagt op til masser af timers gaming, både på PS4 og på PS5.

Uden yderligere forklaring, kommer titlerne herunder.

Destruction AllStars

Som vi har været inde på, i et tidligere indlæg, så har de første PS Plus titler til PS5 ikke været hemmelige. Lige siden november 2020, har vi vidst at Destrution AllStars vil blive en PS Plus titel – når det udkommer i februar 2021.

Som lovet, er det naturligvis iblandt måneden titler, og her er der masser af timers online gameplay at gå til.

Destruction AllStars er et nymoderne Vehicular combat (Køretøjs kampspil), som i alt sin enkelthed går ud på at smadre sine modstandere – ved at køre ind i dem. Hvad der også er muligt, er at du kan hoppe ind og ud af din bil – og være bevægelig med din spilkarakter.

Spillet er gratis tilgængeligt, indtil d. 5/4-2021.

Control: Ultimate Edition

Næste spil er det prisvindende spil, Control: Ultimate Edition. Dette er en genudgivelse af spillet Control, som både indeholder hovedspillet, samt alle udvidelserne.

Spillet er et FPS-action og adventure-spil, som indeholder et stort åbent kort. Spillets historie er medtagende med masser af mystik, og grafikken er yderst flot og person-realistisk at se på. Man spiller som Jesse Faden, som evner telepatiske kræfter – og som kan slå fjender ud med sine kræfter.

Historien starter i bureauet The Oldest House, efter Jesse har fået en telepatisk besked om at hendes kidnappede bror er derinde. Herefter taget historie en drejning, og pludselig bliver Jesse, direktør for FBC (Federal Bureau of Control)

Spillet foregår i 2019, med har alligevel en lidt fremtidsbetonede stemning.

Concrete Genie

Det sidste spil i denne omgang, er spillet Concrete Genie. Spillet er et Action-adventure spil, som finder sted i en lille landsby – Denska. Byen er mere eller mindre forladt og forurenet. Man spiller som en ung dreng, som hedder Ash. Han er blevet overrumplede af en gruppe bøller, som har taget hans notesbog, og revet siderne itu. Ash skal nu samle alle stumperne, som er spredt i hele byen, men en ting er anderledes.

Ash finder nemlig en pensel, som kan bringe hans tegnede væsner levende, under indsamlingen af stumperne. Man er derfor med til at skabe ny liv, i den forladte by.

 

Spillene er tilgængelige på PlayStation Store, fra d. 2. februar, og giver os en samlet besparelse på mere end 750 kr.

HENT DINE PLAYSTATION PLUS TITLER HER
Skriv en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...