Playstation Plus for februar 2020

Hvad er Playstation Plus for februar 2020

Så er det endnu en gang tid til at offentliggøre et nyt sæt Playstation Plus titler, hvor vi denne gang, naturligvis tager fat i titlerne for februar måned. Denne gang får vi nogle spil, som alle er gode gamle kendinge. Det ene spil er uden at afsløre for meget, et spil hele familien kan være med til at spille. Uden yderligere forklaring, vil denne måned Playstation Plus titler præsenteres herunder.

 

Bioshock: The Collection

Første spil i rækken, er den succesfulde og vildt underholdende trilogi af Bioshock sagaen. Denne kollektion indeholder seriens tre udgivelser – Bioshock, Bioshock 2, og Bioshock Infinite. Seriens første spil (Bioshock) stammer helt tilbage fra 2007, hvor anmelderne var vilde med konceptet, og spillet blev game of the year netop dette år. Der skulle alligevel gå tre år inden det næste spil (Bioshock 2), så dagen lys – samt tre yderligere år for Bioshock infinite.

Det er ikke første gang Bioshock spillene er en del af månedens Playstation Plus titler. Senest var i februar 2014, hvor Bioshock infinite var en af de månedlig spil – dog til PS3. Desuden var Bioshock 2 månedens titlen i januar 2013.

Bioshock: The Collection er en remastered version af de gamle kendinge. Det er Blind Squirrel Games som har stået for udviklingen af disse remastered versioner, og er genudgivet af spilproducenten 2K Games.

Overordnede set er Bioshock-serien en god fortælling, med masser af sjove objekter, og masser af timers underholdning.

The Sims 4

Er der et spil som de fleste, der har haft en PC mellem hænder, kender. Så er det den succesrige spilsimulator, Sims. Rigtigt mange personer har brugt masser af timer på at opbygge, og opretholde deres lille digitale familie.

Dette får du nu også muligheden for på din Playstation 4, da anden titlen i denne måned er Sims 4. Sims har siden Sims 3, været muligt at spille på Playstation konsoller. Og i 2017 udkom Sims 4 så til Playstation 4 konsollen.

Gameplayet er naturligvis helt som vi kender den, og dine figurer forsøger stadig at komme igennem hverdagen, med job, familie, hus – og naturligvis med dig som vejviser. Så hvor langt kan du komme?

Spillet er som det altid har været, for hele familien. Og børnene derhjemme kan nu få en masse timer til at gå, med at lege far, mor og børn – med deres helt egen Sims familie på skærmen.

Firewall Zero Hour (PS Plus Bonus)

Som den sidste titel i denne måneds Playstation Plus titler, finder vi Playstation VR spillet Firewall Zero Hour. Det er anden gang at dette spil bliver introduceret som PS Plus spil, og inden for relativt kort tid. Sidste gang vi så dette spil, var nemlig i december 2019, hvor spillet var muligt at hente i en begrænset periode på en uge – men som i denne måned, nu er blevet en del af en hel måneds titler.

Firewall Zero Hour en ren oplevelse i sig selv, da det er et FPS-multiplayer spil, med VR-teknologien tilføjet. Du har derfor i dette spil bevægelsesfrihed, og en super god mulighed for at leve dig helt ind i en krigszone.

Har du VR-briller, og dermed kan spille dette spil, anbefales det at man har en PS VR aim-controller, da det er meget nemmere at håndtere dine våben med denne i hånden.

Februar måned er fyldt med masser af timers underholdning, og alle kan i denne måned finde ét eller flere spil, interessante at spille. Den samlede besparelse er på 917 kr. og spillene vil være tilgængelig på Playstation Store d. 4/2 2020.

 

Spil Detaljer
Spil Poster
Poster
Skriv en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...