PlayStation Plus for december 2020

Hvad er PlayStation Plus for december 2020

Den store julemåned er snart begyndt, og det er derfor også tiden, hvor årets sidste PlayStation Plus titler for 2020 er blevet offentliggjort. Der er hele tre spil, så der er rig mulighed for at spille nogle nye spil i juleferien. Uden yderligere forklaring, kommer de tre titler her under.

Just Cause 4

Just Cause 4 er et spil, som sætter begrænsningerne på hylden, og giver dig mulighed for at skeje helt ud, med dine meget Science Fiction-agtige våben. Spillet giver dig også mulighed for at manipulere med vejret, hvilket vil sige at du kan frembringe tornadoer og torden udbrud.

En ting som især er sjovt i Just Cause 4, er at spænde køerne til små luftballoner, eller sætte en raket lignende genstand på dem – så de får sig noget af en flyve tur.

Spillet er naturligvis ikke kun udviklet, for at lave pjat. Historien foregår således:

Du spiller som Rico Rodriguez, som skal synliggøre sandheden om et projekt der kaldes for Project Illapa, som Rico´s egen far måske har været en del af. I løbet af historien får Rico samlet et hold, som skal være med til at stoppe projektet.

Rocket Arena

Rocket Arena, er et Third person shooter, hvor du (som titlen tydeligt antyder) udelukkende skyder med rocket launchers.

Hver karakter har sine egen version af en RPG (Rocket Propel Granade), så det er med at vælge den karakter, som du spiller bedst med – hvis du skal vinde runderne.

Spillet kan på flere måder være sammenligneligt med Fornite, men du skal dog ikke forvente at det kan omvende dig til at spille Rocket Arena, hvis du i forvejen er glad for at spille Fortnite.

Worms Rumble

Sidste spil er endnu ikke udgivet, men udgives samme dag, som PlayStation Plus titlerne for december 2020 bliver tilgængelige. Spillet er det helt nye Worms Rumble, som udkommer d. 1. december 2020 – og vi PlayStation Plus medlemmer er derfor de første til at få fat i spillet.

Worms Rumble er på en måde lidt af et revolutionerende og utroligt flot grafisk spil. Vi er tilbage i det velkendte 2D univers – men med et tvist af 3D elementer.

Spillet indeholder nye våben, nye avancerede baner som er mere end bare et element som bare forsvinder, når der springer en bombe. Banerne er nemlig designet med et avanceret skelet, som derfor gør spil oplevelse endnu bedre.

Som en ekstra feature, så er der mulighed for revive (genoplivning) af faldende karaktere. Producenterne af Worms er også hoppet med på bølgen, og gjort det muligt at give dine orme forskellige skins på.

Det er et stærkt line up, som vi slutter 2020 af med, og som giver rig mulighed for at spille noget godt i den kommende juleferie.

Den samlede besparelse kan regnes ud endnu, da Worms Rumble ikke er tilgængeligt på PlayStation Store. Men for de to resterende spil, lyder besparelsen på 356 kr.

Alle tre spil bliver tilgængelige for download på PlayStation Store, tirsdag d. 1. december 2020.

HENT DINE PLAYSTATION PLUS TITLER HER
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...