PlayStation Plus for august 2020

Hvad er PlayStation Plus for august 2020

PlayStation Plus titlerne for august er netop offentliggjort, og faktisk lidt tidligere, end hvad vi ellers har været vant til – og det er der naturligvis en grund til. Uden yderligere beskrivelse, kommer augusts PlayStation Plus titler herunder.

Call of Duty Modern Warfare 2 – Campaign Remastered

Første spil er det flotte og helt fremragende genudgivelse af spiller Call of Duty Modern Warfare 2 – Campaign Remastered. Første gang vi blev bekendt med dette spil var i 2009, hvor spilserien Call of Duty udgav, nok det bedste spil siden da – nemlig Modern Warfare 2. Denne succes, vil spiludvikleren Infinity Ward, naturligvis gerne gøre igen, og derfor er dette fantastiske spil nu gjort endnu bedre, og udviklet til, hvad nutidens konsoller kan præstere.

Spillet er udgivet i marts 2020, og er derfor et sprit nyt spil, selvom det netop er en genudgivelse.

Så, vil du gerne genfinde glæden ved spillet, og dems historie, som da du spillede det for 10 år siden, så se at få downloadet spillet, og kom i gang med det samme. Grunden til at PlayStation Plus titler er så tidligt ude, er netop fordi, at Call of Duty Modern Warfare 2 – Campaign Remastered allerede er klar til download i morgen – tirsdag d. 28/7-2020.

Fall Guys: Ultimate Knockout

Anden spil på tavlen er igen et helt nyt spil, som faktisk endnu ikke er blevet udgivet på PlayStation konsollen endnu – nemlig Fall Guys: Ultimate Knockout. Spillet hørte vi for første gang om, til E3 i juni 2019 til PlayStation 4 konsollen, og som nu bliver gratis tilgængeligt for alle PlayStation Plus medlemmer.

Spillet er et såkaldt obstacle racing game, eller et forhindringsløbs spil. Kort sagt, så er formålet med spillet, at man er 60 spillere, som skal klare en masse forhindringer igennem en bane, og vinderen når til kronen i sidste ende.

Det må siges at der er store forventninger til populariteten af spillet, men det er nok også derfor man vælger at gøre spillet gratis for rigtig mange brugere.

Spillets udgivelsesdato er sat til 4. august, og er også den dag det bliver tilgængeligt at PlayStation Plus medlemmerne.

Samlet set for vi i denne måned, to helt nyudgivet spil, som både er underholdende og tidsrøvende for os som elsker disse typer spil.

Call of Duty Modern Warfare 2 – Campaign Remastered er allerede tilgængeligt på PlayStation Store fra d. 28/7-2020 og Fall Guys: Ultimate Knockout er tilgængeligt for download d. 4/8-2020.

System Krav
Call of Duty Modern Warfare - Campaign Remastered:
  • Lagerplads:

    Minimum: 49 GB

HENT DINE PLAYSTATION PLUS TITLER HER
Spil Poster
Poster
Skriv en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...