Playstation Plus for april 2020

Hvad er Playstation Plus for april 2020

Playstation plus titlerne for april måned er netop offentligt, og her er der masser af timers spil, som vi her kan se frem til. Jeg kan sige så meget, at rygterne som der har været den seneste uges tid, faktisk talte sande. Har du endnu ikke hørt rygtet, så får du naturligvis overblikket lige herunder.

Uncharted 4: A Thiefs End

Første spil, som der kan præsenteres i dette Playstation Plus line up, er det ikoniske og helt igennem fremragende spil, fra producenten – Naughty Dog. Det fjerde spil i rækken, fra Uncharted serien. Spillet er nok det største, som Naughty Dog har kreeret, og samtidig et af de bedste spil til Playstation konsollen nogensinde – hvis man spørger alle spilanmelderne.

Spillet omhandler naturligvis stadig Nathan Drake, som egentlig er gået på pension som opdagelsesrejsene, sammen med sin kone Elena – og lever et mere almindeligt liv, med fast arbejde osv. Spillet introducerer Nathans ellers afdøde bror, Sam. Sam er blevet pålagt at finde en skat til Hector Alcazar, og hvis ikke, vil han blive dræbt. Nathan tager naturligvis med på dette eventyr, sammen med Sam – og naturligvis også sammen med Sully.

2020 har faktisk allerede budt på en del spil fra Uncharted – ja næsten dem alle faktisk. I januar havde vi nemlig glæden af at få de tre foregående spil, i Uncharted – Nathan Drake Collection. Har du derfor ikke fået spillet dem alle igennem, siden januar – så er det nu du skal til at blive færdig.

Dirt Rally 2.0

Er du også træt af racerspil, som kun foregår inde midt i byen, og vil du hellere spille et spil, hvor det er naturen som du skal dreje bilen efter? Så er næste spil dét spil, som du har ventet på, kom på tavlen som PS plus titel.

Spillet hedder Dirt Rally 2.0, og er du fan af racerspil, så er du helt sikkert også stødt på Dirt spil serien før. Det første Dirt udkom i 1998 til PC og PS1, og hvor fokusset siden dengang altid har været, at køre rally som vi kender det – i sværere og mere anderledes terræn.

Dirt Rally 2.0 er det seneste udgivet Dirt spil, og er faktisk ikke mere end et år gammelt. Dirt Rally 2.0 er derfor temmelig sikkert et spil som rigtig mange Playstation gamere vil kunne få glæde af – i dette line up.

Du kan selvfølgelig style dit rally køretøj, så det passer til din køreevne, samt tilpasse den til et hvert terræn – som en rigtig rallykøre selvfølgelig gør det.

Dette Playstation Plus line up er kort sagt et godt line up, med forholdsvis nye titler på sig – og masser af timers spil, som man kan bruge derhjemme. Vi får i denne måned en samlet besparelse på hele 518 kr. – hvilket naturligvis er en super stor besparelse. Spillene bliver tilgængelige på PS Store fra d. 7. april 2020.

System Requirements
Uncharted 4: A Thief End:
  • Lagerplads:

    Minimum 49 GB

Dirt Rally 2.0:
  • Lagerplads:

    Minimum 27GB

Hent dine PS Plus titler her
Spil info
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...