Fejl efter opdatering på PlayStation 4

Heldigvis er det en sjældenhed det sker. Men det kan hænde, at der efter en opdatering på et PS4 system er gået noget galt – af den ene eller anden årsag.

Det kan være en fejl der er sket, hvis du er kommet til at trykke på din konsol eller PS-knappen på controlleren, under installeringen, men der kan naturligvis også blot ske en fejl i systemet – uden at du selv har gjort noget. Har været offline i rigtig lang tid, og derfor er rigtig mange opdateringer bagud, kan systemet også fejle på baggrund af det.

Der kan være mange årsager til, at systemet på en Playstation 4 melder fejl, og du derfor ikke kan få nogen som helst adgang til systemet.

Men hvordan løser man så dette problem? Dette besvarer vi herunder.

Løs fejlen via ”Safe Mode”

Skulle der gå noget galt med PlayStation 4 systemet, så kan vi for det meste løse problemet igennem kontrolpanelet ”Safe mode” – og starte systemet korrekt op igen.

Men hvad er safe mode egentlig? Safe mode er et kontrolpanel, hvor det er muligt for brugeren, selv at løse problemer på konsollen, hvis der skulle opstå nogle fejl med systemet. Safe mode er altid tilgængeligt, så længe selve maskinen virker.

Måden hvorpå du tænder for safe mode, er sådan her:

 1. Sluk for dit PS4 system
 2. Hold din finger på power knappen på din PlayStation 4, indtil den har sagt 2 bip (Et så snart du trykker, og et efter 7 sekunder.).
 3. Tilslut din Dualshock 4 via USB-kabel, og tryk på PS knappen.
safe mode på Playstation 4

Sfae mode kontrolpanel

Du er nu inde i safe mode, og kan herfra løse fejlen med din seneste opdatering. Dette kan du gøre på to måder.

Opdater via internet

Er dit PS4 system, i forvejen tilknyttet husstandens internet, så kan du vælge at geninstallere den seneste opdatering via internettet. Dette er klart den nemmeste metode, hvis du har mulighed for dette.

 1. Tænd ”Safe mode” på din PlayStation 4
 2. Gå til ”3. Update system software” og tryk her.
 3. Vælg ”3. Update using internet”

Systemet går nu automatisk i gang med at geninstallere opdateringen via internettet, og du skal blot lade systemet klare dette. Når  opdateringen er færdig, kan du igen starte op for din PlayStation 4.

Opdater via USB-nøgle.

Har din Playstation 4 ikke adgang til internettet, så kan du også vælge at installere den seneste opdatering manuelt. Alt du skal bruge er en PC eller MAC, en USB-nøgle og internet.

 1. Lav en mappe på din USB-nøgle, på din PC eller MAC som skal kaldes for ”PS4”. Mappen skal ligge først på USB-nøglen – altså i roden.
 2. Inde i den mappe (PS4), laver du en ny mappe som skal kaldes ”UPDATE”
 3. Download den seneste opdatering, og gem filen i mappen ”UPDATE” – Sørg for at filen kaldes ”PS4UPDATE.PUP”. Du kan downloade den seneste version her.
 4. Indsæt USB-nøglen i USB-indgangen på din PS4.
 5. Tænd ”Safe mode” på din PlayStation 4.
 6. Gå til ”3. Update system software” og tryk her.
 7. Vælg ”1. Update from USB storage device” og tryk herefter ”OK”.

Systemet går nu ivgang med at installere den opdatering, som ligger på USB-nøglen. Så snart installeringen er færdig, kan du starte dit PS4 system, og tage USB-nøglen ud.

Skriv en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...