Er load tiden på Playstation Store blevet sløv?

Rigtig mange når at opleve, efter mange års brug, at Playstation Store på sin konsol begynder at blive sløv, når storen startes op – og man kan risikere at man skal vente i flere minutter før man er inde. Dette kan skyldes flere ting. Bl.a. utallige opdateringer gennem årene, apps som er i brug samtidig og alt andet som tager på konsollens hukommelse – også kaldet RAM. Er din PlayStation konsol ved at være en gammel sag, og tager det alt for langt tid at komme ind på PlayStation Store – så kan du prøve at bruge denne guide – til at løse problemet.

I guiden herunder tager vi dig igennem de muligheder, som ud fra vores erfaringer, virker bedst – hvis du oplever at PlayStation Store er rigtig lang tid om at åbne.

Luk dine åbne applikationer

Den første mulighed, som hurtigt kan gøres er, at du lukker dine åbne apps. Alt det arbejde som står og kører, tager på din konsols hukommelse (RAM). Det kan derfor sagtens spille en stor rolle, ift. at gøre åbningen af PlayStation Store langsomt.

Har du derfor en eller endda flere apps, som står og kører, så luk dem ned for en stund og brug krudtet på det som du skal foretage dig i butikken. Et nyere og stort spil, kan godt tage rigtig meget af konsollens hukommelse. Det virker i langt de fleste tilfælde, men kan også være lidt bittert, hvis du er i gang med at lytte til musik på Spotify, eller hvis du bare lige skulle kigge, mens du var godt i gang med dit favorit spil.

Genstart din konsol

Hvis du har haft din konsol tændt længe, uden overhovedet at have slukket den – så kan dette også have en betydning for hastigheden på UI.

Mens konsollen er tændt så samler den, som en hver anden data drevet maskine, løbende opdateringer, data for de apps som er blevet brugt og meget andet. Selvom du måske har lukket en app, betyder det ikke nødvendigvis at den har lukket helt ned for brugen af hukommelsen for denne.

Derfor er det rigtig sundt for din konsol, hvis du lige får genstartet systemet, så hukommelsen (RAM) kan blive nulstillet.

Nulstil database

En tredje og sidste ting som du nemt kan gøre, er at du nulstiller databasen på din konsol. Hvis du aldrig har nulstillet din database, kan der være virkelig meget lagret data, som kan blive et forstyrrende element – bl.a. på load tiden.

For at nulstille din PS4 konsol, skal du først tænde for konsollens ”safe mode” funktion. Det gør du ved at følge denne guide.

Når ”Safe mode” er tændt, så trykker du på valg nr. 5, hvilken er nulstilling af databasen. Så snart du klikker på den, vil du få at vide at det kan tage op til flere timer at nulstille databasen – men i langt de fleste tilfælde, så tager det ikke mere end 15-20 minutter.

Når handlingen er færdig, vil din PlayStation 4 blive genstartet, og din database er blevet nulstillet korrekt.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...