Del spil med flere brugere fra din PSN-konto

Er du på jagt efter en måde, hvorpå du kan spille det samme spil, på forskellige konti – på din eller andres PlayStation konsol? Så er du landet det helt rigtige sted.

Der er rigtig mange husstande, som ønsker at finde en metode, hvor de ikke er nødt til at købe dobbelt op af alle spil, konsoller, udstyr mm. Hvis man er flere i husstanden som spiller PlayStation, og som også gerne vil spille præcis de samme spil. Så kan det i sidste ende, godt blive noget af en dyr udgift.

Derfor vil det for mange være rart, hvis der var en mulighed for at samle tingene lidt. Det er der faktisk, men det har naturligvis også sine begrænsninger.

Del spil med en anden PSN-konto på samme konsol

Ønsker du er kunne dele dine spil, med en eller flere konti på husstandens konsol – så kan du følge nedenstående guide.

Sådan deler du dine spil med en anden konto, på din PlayStation konsol:

 • Opret en ny bruger (Hvis du ikke allerede har gjort det)
 • Sørg for at det spil, som der skal spilles, er downloadet på konsollen (Fra hovedkontoen)
 • Log af hovedkontoen, og log herefter ind på den anden konto
 • Gå til [Indstillinger], [Kontohåndtering], [Aktivér som din primære PS4] – tryk på [Aktiver] og til sidst på [Skift til denne PS4]

*Vær opmærksom på, at du maksimalt kan have 2 aktiverede primater på din PlayStation-ID – afgangen. Har du derfor mere end 2 konti der skal dele, skal der løbende deaktiveres, hvis en tredje skal have adgang til indholdet.

Det er klart, hvis der hele skal deles op på en konsol, skal man i husstanden også være enige om, hvem der spiller hvornår.

Del spil med en anden PSN-konto en anden konsol

Hvis man har flere konsoller i hjemmet, men igen ikke ønsker at betale for det samme spil to eller flere gange, så kan denne metode også anvendes. Du skal dog stadig være opmærksom på, at du alligevel kan løbe ind i nogle begrænsninger – hvis i f.eks. er tre personer, som vil spille det samme spil – sammentidig.

Sådan deler du dine spil med en anden konto, på en anden PlayStation konsol:

 • Opret hovedkontoen på konsol nr. 2 (Hvis du ikke allerede har gjort det)
 • Gå til [Indstillinger], [Kontohåndtering], [Aktivér som din primære PS4] – tryk på [Aktiver] og til sidst på [Skift til denne PS4]
 • Download det/de spil, som der skal spilles, på konsol nr. 2 (Fra hovedkontoen)
 • Log på konto nr. 2, og start spillet op.

*Vær opmærksom på, at du maksimalt kan have 2 aktiverede primater på din PlayStation-ID – afgangen. Har du derfor mere end 2 konti der skal dele, skal der løbende deaktiveres, hvis en tredje skal have adgang til indholdet.

På denne måde kan du spille et spil som en anden PSN-konto har købt.

Her er så en metode, hvorpå i kan sparer lidt penge i husstanden, på PlayStation spil mm. Besparelsen kommer naturligvis ikke uden om nogle begrænsninger, som man så må leve efter.

Gælder det også PlayStation Plus spil?

Du tænker sikkert. Hvis man kan dele sine købte spil, så kan man vel også dele sine spil man har fået igennem PlayStation Plus? Og ganske rigtigt, jo det kan du sagtens. Det kræver bare at anden konto også har et aktivt PlayStation Plus abonnement, hvis det skal lade sig gøre. Du slipper derfor ikke for at betale for et PS Plus abonnement.

Det er derfor kun en hjælp, hvis det drejer sig om et spil fra PlayStation Plus, som den anden konto, af den ene eller anden årsag – ikke har fået downloadet inden for tidsfristen.

 

Ofte stillede spørgsmål:

Kan jeg dele mine købte spil, med andre konti?

Ja, det kan du godt. Du kan aktivere din PSN-konto på maksimalt 1 yderligere PlayStation konsol, som kan downloade dine købte spil – og spille dem på en anden konto.

Hvor mange PlayStation konsoller kan jeg dele mine spil med?

Du kan maksimalt have 2 aktive primater af din PSN-konto. Dvs. at du kan dele med 1 konsol yderligere – hvis din egen PlayStation konsol er aktiveret som primær PS4. Vil du dele med flere, skal det kordineres, hvem der skal deaktivere, for at en anden kan deaktivere.

Kan jeg dele PlayStation Plus spil, som den anden konto ikke har adgang til?

Hvis den anden konto har et aktivt PlayStation Plus abonnement, så kan du sagtens dele et spil – som er hentet igennem denne tjeneste.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Kommentarer
 1. Morten

  Hejsa.
  Først og fremmest tak for jeres hjemmeside.
  Endelig fandt jeg en simpel dansk forklaring på hvordan jeg overfører spil imellem 2 PS4’er.
  Jeg er dog stødt på et nyt problem.
  Efter at have downloadet et PS plus spil til til min søns ps4 (som også har ps4 abonnement) troede jeg alt var godt. Jeg har fulgt jeres instruktion men når han logger ind på sin egen profil og vil spille spillet, så har den en ‘hængelås’ og siger at det er kun er min profil som har licensens til at spille det.
  Hvordan løser jeg det problem? På forhånd tak.

  1. Mikkel

   Hej Morten,

   Tak for dit spørgsmål!

   For mig at se, lyder det som om at din konsol er blevet sat som den primære konsol til din søns konto.
   Jeg vil derfor foreslå at at logger ind på din søns PSN-konto, deaktivere kontoen, og aktivere din søns konsol som den primære til hans konto.
   Jeg tænker denne guide kan hjælpe dig videre 🙂

   Jeg håber det var et fyldestgørende svar på dit spørgsmål 🙂

Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...