Ændringer i PlayStation Trophies level system

Hvis du har spillet spil på din PlayStation 3 eller 4, et sted i mellem i dag og d. 2. juli 2008 – så har du med sikkerhed også hørt den yderst tilfredsstillende ”BLING”. Siden opdateringen 2.40, som kom til PlayStation 3 systemet i sommeren 2008 – har vi kunne opnå trofæer fra næsten et hvert spil.

Lige siden denne sommerdag, har rigtig mange gamere i hele verden, gjort det at jagte trofæer i spil, til en sport – og dyster indbyrdes om, hvem der har flest, sjældnest eller mest værdifulde trofæer.

Siden lanceringen af PlayStation trofæer, er der blevet anvendt et level system, som har vist, hvilket niveau du ligger på – som har været udregnet efter den samlede værdi af alle dine trofæer. Men PlayStation har nu meldt ud, at dette level system bliver lavet om, og at det træder i kraft i nogle lande allerede i aften d. 7/10-2020.

Et helt nyt trophy level system

Førhen strakte level systemet sig fra 1-100, men dette bliver nu ændret, så level systemet nu vil strække sig fra 1-999. Dette er blevet meldt ud, på PlayStation Blog. Der nævnes også, at så snart opdateringen er installeret på dit system, så vil dit nuværende trofæ level umiddelbart se helt anderledes ud. Er du f.eks. i dag i et level der hedder 12, vil du efter opdateringen, ligge på et level omkring 200.

Nye level badges

Noget som man nok ikke har lagt så meget mærke til ved det gamle system er, at der er et lille ikon ved siden af din level bar – hvorpå der er en stjerne med et trofæ i. Denne har måske være ret ubetydelig, men det vil den ikke længere være. Dette ikon bliver nemlig også et symbol på, hvilket level du befinder dig i.

Der er nemlig lavet 9 helt nye badges, som skal signalere, hvilket levels gruppe du er i. Her starter med et standard bronze badge fra level 1-99, og ender naturligvis ud med et platinums badge ved level 999.

Der er tre niveauer for bronze, sølv og guld, samt en enkelt for platinum.

Her er et hurtigt overblik over de tre overordnede levels grupper.

  • Bronze: 1-299
  • Sølv: 300-599
  • Guld: 600-998
  • Platinum: 999
Nyt level system for PlayStation trophies

Badges for hver trofæ niveau.

Nuværende trofæer følger med over på PS5

En hver trophy hunter, har naturligvis ønskede at de trofæer som der indtil nu er optjent – og følger med over på det kommende PS5 system. I dette blogindlæg fra PlayStation er dette netop bekræftet. Alle kan derfor ånde lettet op, og bare forsætte deres trofæjagt på deres nye konsol.

 

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...