Ændre din onlinestatus for venner

Gå til Profil -> Tryk på ”Indstil onlinestatus” -> Vælg ”Vis som offline”.

Online Playstation Profil

Profil Online

Offline Playstation Profil

Profil Offline

Lige så snart du har valgt ”Vis som offline”, vil du stå som at være offline for alle dine online venner på dit PS4 system. Du vil først blive vist som online igen, når du selv aktivt ændre din online status til online igen.

Som du kan se, er det ganske simpelt og tager kun 30 sekunder at ordne – og er for mange en overset funktion hvor man bagefter tænker ”Hvorfor fan**n så jeg ikke det?”

Der kan være mange årsager til at man vælger at ændre sin online status for sine online venner på sin PS4.

Lad mig lige være lidt

Nogle gange vil man bare ikke forstyrres af diverse invitationer som man nu end måtte få, af de mange online spillere, som gerne vil spille sammen med en online. Indimellem er det nu rart at kunne fordybe sig i sit spil, og have en chance for at få alle de mange detaljer med – hvilket godt kan misses ved forstyrrelser af online venner.

Har man kammerater over på besøg, vil mange også undgå at forstyrres, da man nu har de besøgende at game sammen med, og man behøver dermed ikke at skulle være i kontakt med online venner lige på det her tidspunkt.

Trophy Hunterens skjul

Nogle Trophy hunters vil sommetider gerne skjule over for sine andre Trophy Hunter ”konkurrenter ” hvad de spiller indtil de er færdige. Måske fordi det er et spil som er svært at finde opsnuse, men kan også være for at dække over hvor længe det har taget at få platinum i det pågældende spil. Man vil nødig vise at man har siddet fast i et spil. Dog kan det ses på ens Trophy profil på PSN Profiles. Men det opdages ikke gennem ens online aktivitet.

Skriv en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...